Milanon muotiviikot 2017 | Kevät-Kesä 2018 trendivärit

kevät-kesä 2018 trendivärit

Milanon muotiviikot 2017 esittelivät kevät-kesä 2018 muotia ja trendejä jo syyskyyn lopulla. Runsaista näytöksistä pystyi hahmottamaan selkeitä suuntauksia ja toki trendivärejä. Kevät-kesä 2018 näyttää värikkäältä, hempeältä ja raikkaalta. Väreillä on siis lupa leikitellä ja tuoda ihanaa pirteyttä kevään lämpeneviin päiviin. Mutta mitkä värit olivat erityisesti esillä?

Outlet talvi 2016 468x60

Vaaleanpunainen ja punainen

Vaaleanpunainen on ehdoton kevät-kesä 2018 trendiväri. Vaaleanpunaista nähtiin useissa mallistoissa ja tämä romanttisen tyttömäinen väri ottaa nyt näyttävästi tilaa. Milanon muotiviikoilla 2017 vaaleanpunaista nähtiin muun muassa Patrizia Pepen ihanan naisellisessa mallistossa: mekkoja ja housupukuja, kokonaisvaltaisen vaaleanpunaisena tai valloittavissa kuoseissa. Myös Moschinon mallistossa nähtiin rohkeaa ja kirkasta vaaleanpunaista, vahvoissa lookeissa, yhdistettynä Moschinon humoristisiinkin lookeihin. Lisäksi vahva punainen on ollut suuresti esillä trendilistoilla jo jonkin aikaa ja sitä nähdään myös kevät-kesä 2018 trendiväreissä. Saturoitunutta punaista yhdistellään herkkään vaaleanpunaiseen, mutta se on esillä myös yksistään. Muiden muassa Annakiki esitteli runsaasti lähes kokonaan punaisia lookeja.

Un post condiviso da Moschino (@moschino) in data:

Un post condiviso da ANNAKIKI (@annakikiofficial) in data:

Sininen

Sinisen kevyet ja ilmavat sävyt tuovat raikkaan tuulahduksen kevät-kesä 2018 trendiväreihin. Milanon muotiviikot 2017 esittelivät raikkaita sinisen sävyjä useammissakin mallistoissa. Toisaalta myös rohkea sähkönsininen ja hillitty tummansininen ovat ottaneet paikkansa monissa kevään ja kesän 2018 lookeissa. Dolce & Gabbanan kevät-kesä 2018 mallisto on ihana yhdistelmä kirkkaita ja hempeitä värejä, toinen toistaan upeammissa printeissä ja sininen on vahvasti esillä.

Un post condiviso da Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) in data:

Un post condiviso da Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) in data:

Keltainen

Keltainen on kevät-kesä 2018 mallistojen piristävä ja uusi sävy. Keltaisen sävyissä on valinnanvaraa ja se tuo ihanaa persoonallisuutta lämpimän kauden värivalikoimiin. Versacen Milanon muotiviikoilla 2107 esittelemä mallisto toi keltaista runsaasti esille, yhdistettynä upeisiin eläinprintteihin. Myös Krizia yhdistelee eläimellistä menoa kauniisiin keltaisiin sävyihin, luoden kauniita asuvaihtoehtoja vuoden 2018 lämpimään kauteen. Sävy on todella kuin tuulahdus raikasta ilmaa.

Un post condiviso da VERSACE (@versace_official) in data:

Un post condiviso da Krizia (@krizia_international) in data:

Vihreä

Vihreä on upea lisä kevät-kesä 2018 väritrendeissä. Milanon muotiviikko 2017 esitteli paljon raikkaita sävyjä ja vihreä on todella yksi valloittavimmista värivaihtoehdoista. Piristävät ja pirteät vihreät sävyt luovat omaperäisen, mutta samalla tyylikkään lookin, joka erottuu positiivisesti. Sportmax esitteli syviä metsän vihreitä sävyjä, kun taas Giorgio Armani valitsi vaaleampia, hieman metallin hohtoa sisältäviä värejä.

Un post condiviso da Sportmax (@sportmax) in data:

Un post condiviso da Giorgio Armani (@giorgioarmani) in data:

Musta ja valkoinen

Musta ja valkoinen ovat vahvasti esillä kevät-kesä 2018 väreissä. Musta ja valkoinen tuovat rauhallisuutta ja seesteisyyttä väririkkaaseen kauteen. Milanon muotiviikot 2017 esittelivät mustaa ja valkoista lukuisissa mallistoissa ja niiden ajattomuus ja tyylikäs yleisilme tekevät näistä tuotteista, värien ohella, suosittuja vuonna 2018. Laura Biagiotti käytti valkoista lukuisissa asukokonaisuuksiassaan, leikitellen materiaalilla ja röyhelöillä. Pradan kevät-kesä 2018 mallisto vuorostaan sisältää lukuisia mustaa sisältäviä kokonaisuuksia, joissa tekstuuria haetaan printeillä ja kuoseilla.

Un post condiviso da Prada (@prada) in data:

Ihastuttavatko kevät-kesä 2018 trendivärit? Lue myös: New York muotiviikot!1 Kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.