New York muotiviikot 2017 | Trendit kevät 2018

new york muotiviikot 2017 kevät 2018 trendit

New York muotiviikot 2017 järjestettiin 7.-14. syyskuuta 2017, luoden ensimmäisen katsauksen kevään 2018 trendeihin. Eri suunnittelijoiden näytöksissä nähtiin selkeästi toistuvia tyylejä, joista kevään 2018 trendit muodostuvat. Nähtäväksi jää mitkä näistä trendeistä esiintyvät vahvimmin kevään valinnoissa ja kulkevatko muut muotiviikot samoilla linjoilla, mutta tässä pieni katsaus siihen, mitä luultavasti on luvassa.


Väriä

Trendit kevät 2018 eivät pidä sisällään vain yhtä tai muutamaa väriä, vaan nyt tarjolle tulee lukuisten värien kirjo, kunhan on väriä. Hempeistä liilan ja vihreän sävyistä, rohkeisiin oransseihin ja sinisiin sekä kirkkaan keltaiseen, sinä päätät! Upeita värejä tarjoilivat muiden muassa Marc Jacobs ja Tom Ford.

Un post condiviso da Marc Jacobs (@marcjacobs) in data:

Un post condiviso da TOM FORD (@tomford) in data:

Rintaliivit

Ei enää napapaitoja tai bretelle-toppeja, nyt yläosat paljastavat koko vatsan. New York muotiviikot 2017 tarjoili reilusti erilaisia rintaliivi-yläosia. Helmut Lang yhdisti rintaliivi-yläosia korkeavyötäröisiin hameisiin ja housuihin ja Jeremy Scott tarjoili samaa tyyliä rantalook mielessä.

Un post condiviso da HELMUT LANG (@helmutlang) in data:

Un post condiviso da Jeremy Scott (@itsjeremyscott) in data:

Läpinäkyvyys

Läpinäkyvyys oli jälleen esillä useammissa mallistoissa. Pieniä läpikuultavia yksityiskohtia tai kokonaisuuksia, joissa läpinäkyvyys dominoi lähes koko lookia. New York muotiviikot 2017 näki läpinäkyvyyttä muun muassa Victoria Beckhamin monikerroksisissa asukokonaisuuksissa sekä Jeremy Scottin asenteikkaissa yhdistelmissä.

Un post condiviso da Victoria Beckham (@victoriabeckham) in data:

Un post condiviso da Jeremy Scott (@itsjeremyscott) in data:

Shortsipuku

Pukuja ja bleisereitä nähtiin New Yorkin näytöksissä lukuisia, mutta tällä kertaa silmiin pistivät erityisesti niin sanotut housupuvut shortseilla. Mielenkiintoinen ja samalla freesi valinta, joka valtaa kevät 2018 trendit. Tibi tarjoili shortsit nätillä vaalealla bleiserillä ja Tom Ford ihastuttaviassa roosan sävyissä.

Un post condiviso da Tibi (@tibi) in data:

Un post condiviso da TOM FORD (@tomford) in data:

Raidat

Raidoilla leikitellään myös kevät 2018 trendeissä. Pystysuuntaiset raidat tuovat asukokonaisuuksiin pituuden tunnetta ja raikkaat väriyhdistelmät mukavaa leikkimielisyyttä. Derek Lam yhdisti värejä kauniisti ihanassa raidallisessa maksihameessa ja Self Portrait esitteli useampiakin raitakokonaisuuksia.

Un post condiviso da SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) in data:


 


Tuuli- ja anorakkitakit

Tuuli- ja anorakkitakit maxi kooissa tulevat kevääseen. Pitkät ja runsaat tuuli- ja anorakkitakit toivat jo pitkään pinnalla ollutta sporttista lookia suunnittelijoiden mallistoihin. Hakan Akkaya esitteli näyttävän läpikuultavan version, kun taas Dion Lee leikitteli väreillä.

Un post condiviso da Hakan Akkaya (@hakanakkaya) in data:

Un post condiviso da DION LEE (@_dion_lee_) in data:

Verryttelyhousujen evoluutio

Verryttelyhousut ovat vallanneet muotiskeneä jo jonkin aikaa. Eikä kevät 2018 tuo asiaan muutosta. Tosin materiaaleissa New York muotiviikot 2017 tarjoilivat pehmeiden puuvillojen sijaan erilaisia materiaaleja laidasta laitaan, myös hieman levenevillä lahkeilla. Public School säväytti nahkaisilla ja leveillä lahkeilla, Monse toi kirkkaita värejä.

Un post condiviso da PUBLIC SCHOOL (@publicschoolnyc) in data:

Un post condiviso da MONSE (@monsemaison) in data:

Kerrospukeutuminen

Kerroksia nähtiin monenlaisia. Läpinäkyvää peittävän päällä, pitkiä paitoja ja puseroita housujen päällä sekä mekkoja ja toppeja t-paitojen ja pitkähihaisten päällä. Kerroksia New York muotiviikot 2017 tarjosivat useammissa mallistoissa, Jill Stuart loi monia mielenkiintoisia yhdistelmiä ja Oscar de la Renta esitteli pitkiä kauluspaitoja.

Un post condiviso da JILL STUART (@jillstuart) in data:

Un post condiviso da Oscar de la Renta (@oscardelarenta) in data:

Hapsut

Hapsutrendi ei ole poistumassa, vaan kasvaa vielä suuremmaksi kevään 2018 trendeissä. Hapsuja nähdään raikkaissa väreissä ja omaperäisissä yhdistelmissä. Monse esitteli muun muassa pitkiä ja pirteitä hapsuhameita, Calvin Klein säväytti upean sävykkäällä hapsumekolla.

Un post condiviso da MONSE (@monsemaison) in data:

Un post condiviso da CALVIN KLEIN (@calvinklein) in data:

Farkut

New York muotiviikot 2017 toivat farkut designer-mallistoihin. Tämä on ehkä hieman yllättäväkin trendi, sillä usein farkut on jätetty niihin keskittyville merkeille ja niitä on nähty harvoin tämän tason muotinäytöksissä. Nyt farkkuja bongattiin kuitenkin useissa mallistoissa. Alexander Wangin vetoketju-yksityiskohdalla koristellut farkut oli puettu pitkän topin kanssa, Jonathan Simkhai tarjoili väljästi istuvaa, vaaleaa ja hieman rikottua denimiä.

Un post condiviso da ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) in data:

Un post condiviso da Jonathan Simkhai (@jonathansimkhai) in data:

Ihastuttivatko New York muotiviikot 2017 ja kevät 2018 trendit?

 

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.