Kokouimapuvut ovat tehneet paluun

kokouimapuvut kesätrendi

Upeat ja näyttävät kokouimapuvut ovat palanneet vahvasti trendilistoille ja niitä on nähty niin maailmanluokan trendsettereiden kuin biitsiä rakastavien auringonpalvojien yllä. Vielähän on lämpimiä päiviä jäljellä ja aikaa ottaa kokouimapuvut haltuun kesällä 2017. Kokouimapuvut ovat riistäneet jalansijaa jo monia vuosia rantoja valloittaneilta pikkubikineiltä, uudet ja trendikkäät mallit antavat seksikkään ja tyylikkään rantalookin, vaikka ihoa olisikin näkyvillä hieman vähemmän kuin ennen. Kokouimapuvut ovat nyt siis varteenotettava vaihtoehto bikineille ja ovat päässeet irti maineestaan, joka liitti ne enemmän urheilu-uintiin tai varovasti vartaloaan esille tuovien valinnaksi. Tutustu siis lukuisiin vaihtoehtoihin, esimerkiksi Zalandon valikoimissa ja löydä omat suosikkisi!

River Island Uimapuku | Zalando
Blue Life HYPNOTIC Uimapuku | Zalando

Kokouimapuvut | Mallit ja tyylit

Kokouimapuvut täydentävät nyt suuresti uima-asuvalikoimia ja malleissa sekä tyyleissä riittää valinnanvaraa. Siksi malli sopiikin lukuisille vartaloille ja tuo ihanaa persoonallisuutta rantapukeutumiseen. Olipa kroppasi minkälainen tahansa, näissä luomuksissa voit suunnata rannalle tyylillä. Valitse suosikki väreistäsi ja säväytä yksityiskohdilla sekä upeilla design-elementeillä.

TWINTIP Uimapuku | Zalando
Mara Hoffman Uimapuku | Zalando
Beach Riot DAVIS Uimapuku | Zalando
Calvin Klein Swimwear INTENSE POWER Uimapuku | Zalando
Leikkaukset kylkien kohdalla, selässä ja muissa strategisissa paikoissa tuovat ihoa sopivan verran näkymiin, luoden trendikkään “näen, en näe” -efektin. Syvälle uurrettu kaula-aukko tuo seksikkyyttä ja viettelevää aistikkuutta. Korkealle nousevat jalantiet vuorostaan luovat vaikutelman pidemmistä sääristä ja antavat treenatuille pakaroille luvan loistaa. Toisaalta malleista löytyy myös muodin mukaisia, hillitympiä versioita, joissa yksityiskohdat, kuten nyörit, röyhelöt, hieman läpikuultavat kohdat ja kauniit printit sekä logot, tuovat näyttävyyttä ja uniikkia lookia. Myös retromalleilla on lupa loistaa, näissä alaosa on usein hieman shortsimallinen ja rintoja tukevat kaarituetut tai topatut kupit. Kaikki tämä unohtamatta kuitenkaan perinteisiä, urheilullisia versioita, ehkä jopa hihoilla varusteltuina, jotka sopivat täydellisesti trendikkääseen, sporttiseen tyyliin.Kokouimapuvut | Upeita kesälookeja

Lukuisat julkisuuden henkilöt ovat ottaneet kokouimapuvut omikseen ja lukuisat Instagram-tilit ovat jälleen tänä kesänä täyttyneet toinen toistaan upeammista rantalookeista. Kardashianin kopla viihtyy ilmiselvästi kokouimapuvuissa ja tyyli onkin heidän päällään jo erittäin tuttu. Seuraavassa muutama poiminta heidän Instagram-tileiltään.

How I get in shape fast…on my app.

Un post condiviso da Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) in data:

sweet

Un post condiviso da Kylie (@kyliejenner) in data:

🙂

Un post condiviso da Kendall (@kendalljenner) in data:

 

Kokouimapuvut tulevat varmasti jatkamaan trendilistoilla myös tulevina kesinä, sillä niiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Eikä ihme, ne antavat suunnittelijoille lukemattomia design-mahdollisuuksia ja käyttäjälleen originellin ja ihanan kesälookin. Mitä mieltä sinä olet kokouimapuvuista?

Tutustu myös kesän 2017 bikinitrendeihin täällä!

EoSS Summer 2017 Female 300x250

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.