Bikinitrendit 2017 | Tyylillä biitsille

bikinitrendit 2017

Bikinitrendit 2017 pitävät sisällään mielenkiintoisia, kauniita ja tyylikkäitä valintoja. Säiden lämmetessä ja kesälomakauden lähestyessä, mielessä pyörivät aurinkorannat ja kauniisti liplattava meri. On siis aika tutustua ja kerätä yhteen tulevan kesän bikinitrendit 2017: miten vallata rannat tyylillä ja mitkä trendit poimia mukaan?

Tupsut

Missguided Bikinit black Vaatteet Zalandolla

 

Bikinitrendit 2017 tuovat uima-asuihin erikokoisia ja -näköisiä tupsuja. Niitä löytyy niin ylä- kuin alaosista sekä nyöreistä. Tupsut tuovat mukavaa leikkimielisyyttä ja kepeyttä rannan suosikkiasuihin. Myös ranta-asusteet ja -vaatteet koristellaan tulevana kesänä tupsuilla, yhtenäisen ja trendikkään lookin luomiseksi.

Toppimaiset yläosat

 

Roxy SEA LOVERS Bikiniyläosa blue depths Vaatteet Zalandolla
Calvin Klein Swimwear Bikiniyläosa white Vaatteet Zalandolla

 

Napapaitatyyli siirtyy nyt myös rannoille. Pienet rintakehän peittävät topit tuntuvat olevan yksi kauden trendikkäimmistä valinnoista kesän aktiviteetteihin. Toisaalta myös hihalliset, hyvin hartiat peittävät, mutta samalla uuman paljastavat topit kuuluvat bikinitrendit 2017 valikoimiin. Tyyli on siisti ja sporttinen sekä suojaa hyvin auringolta. Auringonpalvojille nämä topit voivat tosin tuoda ei toivottuja ja erikoisia rusketusraitoja.

Hihalliset ja neopreenikangas

Calvin Klein Swimwear Bikiniyläosa white Vaatteet Zalandolla
Roxy Uimapuku true black Vaatteet Zalandolla

 

Hihoja nähdään nyt niin kokouimapuvuissa kuin bikiniyläosissa. Hihat antavat sporttisen lookin, josta huokuu surffimaailman henki. Myös toinen, niin sukeltajille kuin surffareille tuttu tyyli, valtaa hiekkarannikot. Nimittäin neopreenikangasta käytetään nyt materiaalina lukuisissa uima-asuissa, vetoketjuyksityiskohta edessä täydentää lookin.

Remmit ja nyörit

Watercult Bikiniyläosa black Vaatteet Zalandolla
L*Space TIGRESS Bikinialaosa white Outlet Zalandolla

 

Tänä kesänä rusketusraitoja tulee trendien mukaan enemmän kuin koskaan, erilaisten nyörien ja remmien koristaessa lukuisia uimapukuvaihtoehtoja. Bikiniyläosissa nyöreillä leikitellään toisinaan rintakehän päällä, toisissa rinnan alla, uumaa korostaen. Alaosissa remmejä on etenkin sivuilla, mutta myös epäsymmetrisesti edessä ja vyötärölle noustessa.

Läpinäkyvyys

Women Secret Uimapuku black Vaatteet Zalandolla

 

Näen/en näe -efekti tulee nyt rannoille. Hyvin peittävältäkin vaikuttava uimapuku, muuttuu upean trendikkääksi, oikeisiin paikkoihin asetettujen läpikuultavien materiaalien avulla. Läpinäkyvät osat tuovat bikineihin ja uimapukuihin mukavia yksityiskohtia ja mahdollisuuksia korostaa kesäkropan parhaita osia.

Pitsiä ja hempeyttä

Hunkemöller CROCHETTA EDGE Bikiniyläosa orange Vaatteet Zalandolla
PilyQ Bikiniyläosa black Vaatteet Zalandolla

 

Alusasutyyli ja morsianlook ovat ilmiselvästi inspiroineet lukuisia uima-asusuunnittelijoita. Vaaleat ja muut hempeät värit tuovat ihanaa hempeyttä rantapukeutumiseen. Pitsi ja muut alusasuista tutut materiaalit ja yksityiskohdat tekevät uima-asuista sensuelleja ja aistillisuutta tihkuvia.

Epäsymmetria

Glide Soul Bikiniyläosa silver Vaatteet Zalandolla
Glide Soul Uimapuku sparkling black Vaatteet Zalandolla

 

Epäsymmetriaa nähdään tämän vuoden kevät/kesä 2017 vaatetrendeissä, mutta myös rannoilla. Yksiolkaimiset uimapuvut ja bikiniyläosat ovat kesän kuuma juttu. Toisaalta epäsymmetriaa tavataan myös kokonaisuuksissa ja yksityiskohdissa. Ne tuovat kivaa yksilöllisyyttä ja tyylikkäitä designelementtejä bikinitrendit 2017 vaihtoehtoihin.

Kokouimapuvut

Seafolly MODERN TRIBE Uimapuku bluesteel Vaatteet Zalandolla
Mikoh OSAKA Uimapuku night Vaatteet Zalandolla

 

Kokouimapuvut ovat olleet pinnalla jo muutaman vuoden. Nämä bikinejä peittävämmät, mutta samalla seksikkäät ja sensuellit vaihtoehdot ihastuttavat ja tuovat mukavia vaihtoehtoja rantapukeutumiseen. Syvälle uurretut, provosoivat kaula-aukot kääntävät varmasti katseita. Toisaalta pakarat paljastavat, ylös leikatut jalantiet, paljastavat ihoa tyylillä ja trendeille uskollisena. Myös avoimiksi leikatut kyljet ovat muodikas ja aistillinen tapa tuoda ihoa näkyviin.

Bikinitrendit 2017 | Yhteenveto

Pikkubikinit tuntuvat jäävän vähemmälle tulevana kesänä. Peittävyyttä saadaan niin kokouimapuvuista kuin hihallisista ja toppimallisista yläosista. Nyörit ja erilaiset olkaimet tuovat mahtavia yksityiskohtia ja erilaisilla leikkauksilla ja muotoiluilla tuodaan kropan parhaan kohdat näkyviin. Vaihtoehtoja on lukuisia, joista jokainen voi varmasti löytää omalle rantatyylilleen erinomaisen vaihtoehdon.

Kuvien uima-asut Zalandolta!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.