Valkoiset vaatteet | Kesän 2017 trendi

valkoiset vaatteet kesä 2017

Valkoiset vaatteet, etenkin valkoiset mekot ja kauluspaidat, ovat iso trendi kesällä 2017. Auringon paistaessa siniseltä taivaalta, lämpimän ilman hyväillessä ihoa, valkoiset vaatteet antavat sopivan verran raikkautta sekä tyylikkään lookin kesäpäiviin. Vaikka valkoiset vaatteet voivat olla vaikeita herkkyytensä vuoksi, tuovat ne asuun huoletonta hienostuneisuutta, ollen samalla rentoja ja kauniita valintoja.


Valkoiset kauluspaidat

Kesällä 2017 valkoiset kauluspaidat ovat suuresti esillä. Valkoisia kauluspaitoja nähdään tänä kesänä niin ranta- kuin kaupunkipukeutumisessa. Virallisemmat, tyköistuvat ja malliltaan yksinkertaiset versiot sopivat mahtavasti kesäiseen toimistopukeutumiseen, mutta myös kaupungille, tyylikkyyttä vaativiin menoihin. Yhdistä suoriin housuihin tai kynähameeseen ja anna persoonallisuutta kauniilla vyöllä. Valitse alaosankin väriksi valkoinen, luodaksesi kesäisen trendilookin.

Shirt by Cheap Monday | Asos
Ralph Lauren Lace Up Artists Shirt | Asos
Toisaalta rennommat, malliltaan väljemmät ja esimerkiksi pellavasta tehdyt valkoiset kauluspaidat sopivat mahtavasti niin rannalle kuin huolettomiin illanviettoihin. Nämä yhdistyvät kauniisti esimerkiksi farkkuihin, ilmaviin hameisiin tai kauniisiin kangashousuihin. Kauluspaidoissa nähdään myös erikoisia leikkauksia, yksilöllisyyttä tuovia yksityiskohtia ja kesällä 2017 myös pitkät mekkonakin käytettävät valkoiset kauluspaidat ovat erinomainen valinta pukeutumiseen. Tuo lookkiisi kontrastia asusteilla ja kengillä, niin raikas ja varmasti tyylikäs asu on valmis.

Valkoiset mekot

Valkoista nähdään kesällä 2017 paljon myös mekoissa. Tässä tyylissä yhdistyvät vaivaton ja helppo rantapukeutuminen sekä kaunis ja huoliteltu kesälook. Valkoisia mekkoja onkin tänä kesänä tarjolla lukuisissa eri vaihtoehdoissa. Valitse puuvillaa tai pellavaa, röyhelöitä ja pitsisiä yksityiskohtia sisältävä maksimekko helppoon ja kepeään kesäpukeutumiseen. Valkoisia mekkoja koristavat nyt useasti myös hihat, koko- tai puolipitkinä. Hihat tekevät mekoista sopivia arkisempaankin kaupunkipukeutumiseen, tyylikkäästi.

Maxi dress by Boohoo | Asos
Y.A.S Embroidered Long Sleeve Dress | Asos
Kauluspaitamallinen pitkä mekko on kesällä 2017 erittäin tyylikäs ja trendikäs valinta, jätä sääret paljaiksi ja korista jalkoja näteillä sandaaleilla. Kauluspaitamekot ovat helppo tapa luoda huoliteltu, mutta samalla kesäisen kepeään meninkiin sopiva look. Myös lyhyitä, sääret paljastavia versioita on runsaasti tarjolla, lyhyet mallit sopivat niin rannalle kuin illanviettoon. Pienet yksityiskohdat ja koristeet tuovat persoonallisuutta, vaikka tänä kesänä myös simppeli, kokovalkoinen ja ihoa myötäilevä malli on trendikäs.

Valkoiset vaatteet kesä 2017

Hilfiger Denim | Asos
J Brand Maria High Rise Super Skinny Jeans | Asos
 


Valkoiset vaatteet tuovat raikkautta ja kepeyttä kesään 2017. Vaikka trendi tuo kauluspaidat ja mekot erityisesti esille, vaihtoehtoja on myös lukuisia muita. Esimerkiksi valkoiset farkut ovat jo klassikko kesäisin. Yhdistä yksinkertaiseen valkoiseen t-paitaan tai kevyeen neuleeseen ja tuo väriä asusteilla, kesäpäiviin ihanasti sopivan asun luomiseksi. Voit myös kokeilla eripituisia, ilmavia hameita, joihin vaihtelevat tekstiilit ja yksityiskohdat tuovat kaunista lisää. Kokonaan valkoiset vaatteet ovat mahtava valinta kesällä 2017, mutta toki voit myös valita esimerkiksi pilkuilla tai kauniilla kuvioilla koristellun vaatteen tai yhdistellä muun muassa hempeisiin pastellisävyihin, viehkeän, mutta tyylikkään asun luomiseksi.Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.