Menovinkit Helsinki | Viikko 26

tekemistä Helsingissä

Tuska

Tuska -festivaali viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan isolla kattauksella suosikkiartisteja 30.6-2.7. Mukana muun muassa HIM, Mastodon ja Sabaton. Tällä kertaa paikkana toimii jälleen Suvilahti. Osta lippusi täältä ja lue lisää kesän festareista: Kesäfestarit 2017 | Heinäkuu.


Yö Hernesaaren rannassa

Vain Elämää -ohjelmassakin ihastuttanut Olli Lindholm ja hänen luotsaamansa Yö-yhtye viihdyttävät Hernesaaren rannassa torstaina 29.6 alkaen kello 18. Bilekeidas täytyy mahtavasta musiikista ja meiningistä, osta siis lippusi etukäteen täältä, hinta 19,50€.

Stand-up taltiontiklubi

Helsingin Gloria täyttyy naurusta ja ilosta 29.6-1.7 kello 18 ja kello 21. Täällä nimittäin taltioidaan Nelosen Stand Up! -ohjelman toista tuotantokautta. Jokaisena iltana taltioidaan kaksi eri jaksoa ja mukana nähdään upea kattaus kotimaisen stand upin taitajia. Muun muassa: Ismo Leikola, Niko Kivelä ja Jarkko Saariluoma. Lisätiedot Facebookista.

Blockfest | The Weeknd special

Tampereelta tuttu Blockfest järjestää tänä vuonna festivaalien lisäksi toisen tapahtuman Helsingin Kaisaniemenpuistssa lauantaina 1.7. Täällä juhlitaan Blockfestin 10-vuotista taivalta maailmanluokan tähtien tahdittamana. Mukana The Weeknd ja Bryson Tiller sekä kovat kotimaiset: JVG, Kasmir, Evelina ja Kube. Osta lippusi heti Ticketmasterista!


Helsinki Pride

Sateenkaaren värit valtaavat taas Helsingin koko viikon ajaksi. Ohjelmaa on laidasta laitaan ja Pride-viikko huipentuu lauantaina 1.7 kello 12 järjestettävään Pride -kulkueeseen, kun Helsingin kaduilla marssitaan moninaisuuden puolesta. Lähtöpaikkana toimii Kansalaistori. Lue lisää koko viikon ohjelmasta: Pride-viikko.

Teurastamon Bikenic

Teurastamolle pyöräily ja piknikhenki yhdistyvät tässä lauantaina 1.7 kello 12-17 järjestettävässä tapahtumassa. Paikalla niin tietoutta pyöräilystä kiinnostuneille kuin ruokaa, joko Teurastamon ravintolatarjonnasta tai ota omat eväät mukaan, pihan grilli lämpenee niiden lämmittämiseen.

Baseline Block Party

Baseline Block Party -korttelibileitä vietetään lauantaina 1.7. klo 19 alkaen. Tapahtumapaikkana Torikorttelit, Valkoinen Sali ja ympäröivät sisäpihat. Ohjelmassa kolme lavaa, Gem Vintage Market, taidetta, sekä ruokaa ja juomaa. Tapahtuma on K-18 ja sisäänpääsy on ilmainen. Lisätiedot tapahtuman Facebook-sivuilta.

Jalkapalloa

Tällä viikolla voidaan jännittää keskiviikkona ja torstaina Confederations Cupin välieräotteluita. Sunnuntaina 2.7. pelataan MM-kisojen esiturnauksen pronssiottelu ja finaali. Pronssiottelu pelataan Moskovassa klo 15 alkaen ja finaali Pietarissa klo 21.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.