Menovinkit Helsinki | vko 13

menovinkit-helsinki-viikko-13

Hiusmalliksi?

Heti viikon alkuun olisi mahdollisesti tiedossa uudet hiukset. KC Professional hakee nimittäin hiusmalleja Pure Blond -näytökseensä, jossa keskitytään vaaleisiin hiuksiin. Mallien valinta alkaa maanantaina 27.3. klo 10.00, paikkana on Helsingissä KC Studio, Salomonkatu 17 A, 10. Krs. Hiusmalleiksi haetaan vaaleita hiuksia haluavia, noin 17–45-vuotiaita naisia ja miehiä, kaikki hiuspituudet käyvät. Näytös pidetään heti seuraavana päivänä 28.3. klo 11.00.  Lisätietoja Facebookista.

Muotinäytös Itämeren puolesta

Ravintola sipulissa tiistaina 28.3 voit tutustua kevään kestäviin trendeihin raikas ja rakas Itämeri -muotinäytöksen parissa. Osallistumalla tuet BSAG:n ja John Nurminen säätiön Itämeri-työtä, sillä lippu- ja arpajaistuotot ohjataan näihin. Tapahtuman yhteistyökumppaneina on Suomen muotimaailman kirkkaita nimiä, kuten Jukka Rintala ja Ivana Helsinki. Liput holvista 30€.

Kauhujen kävely

Kiinnostaako pääkaupunkimme historia ja siihen liittyvät kauhutarinat, mysteerit ja rikolliset? Happy Guide Helsinki tarjoaa nyt mahtavan tilaisuuden tutustua Helsinkiin uudella tavalla. Katajanokan vankilalta lähtevä kauhujen kävely johdattaa osallistujat kahden tunnin pituiselle matkalle mysteerien maailmaan. Koe tämä keskiviikkona 29.3, liput 13€ tiketistä

Sokoksen 3+1 päivää tulee taas

Keskiviikosta sunnuntaihin shoppailusta innostuvan kannattaa suunnata Sokokselle. Tavaratalot vuorataan taas pinkkiin ja samalla ne täyttyvät mahtavista muoti-, kauneus- ja kodintavaratarjouksista. Tutustu valikoimaan jo etukäteen täällä.

Taitoluistelun maailmanhuiput nähtävillä

Hartwall areenalla on mahdollisuus uppoutua upeiden ja hurmaavien luisteluesitysten pariin, kun taitoluistelun MM-kilpailut rantautuvat Suomeen keskiviikkona 29.3. Maailman huippujen ohjelmat on nyt mahdollista kokea paikan päällä useampanakin päivänä, sillä ohjelmaa on Hartwall areenalla aina sunnuntaihin 2.4 asti. Ensimmäisenä päivänä avajaisshow tarjoaa mielettömän spektaakkelin lähes 400 esiintyjän voimin ja sunnuntaina kisat päättyvät MM-mitalistien ja suomalaisten huippujen päätösnäytökseen. Myös areenan ruokatarjonta on räätälöity tapahtuman mukaiseksi. Liput sivulta lippu.fi, alkaen 20,17€ (harjoituksiin 15€). 

Komediaa

Apollo Live Clubilla saa nauttia jälleen Sam’s Comedy Clubista. La 1.4.2017 illassa esiintyvät Heikki Vilja, Paul Westlake ja Tomi Walamies. Esitys alkaa klo 20.00, liput ennakkoon tiketistä hintaan on 22,50 € ja ovelta 25 €, eteispalvelu paikan päällä 3€. K-18.

Tatuointimessut Kaapelitehtaalla

Kaapelitehtaalla järjestetään 31.3. – 2.4. Helsinki Ink 2017 tapahtuma 23. kerran. Tapahtumassa on mukana 38 kansainvälistä tatuointi-studiota ja 29 suomalaista, joten jos tatuoinnit kiinnostavat, löytyy täältä varmasti jotain mielenkiintoista. Liput pe ja la 22 €, su 17 €. Tapahtuma auki pe 18 – 01, la 12 – 24 ja su 12 – 19. K-18.

Tavastian lauantaidisko

Tavastialla meno on taas katossa lauantaina 1.4.2017 kun dj:t Mini & Erkko tarjoilevat tansittavaa pop/rocki/indie-musiikkia eri muodoissaan aina parhaista klassikoista uusimpiin hitteihin. Liput tiketistä ja ovelta hintaan 6,50 €, ennakkolipulla pääset kuitenkin jonon ohi! Ilta alkaa klo 23.30 ja jatkuu aamuneljään asti. K-18.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.