Laukkutrendit | Syksy/talvi 2017

Laukkutrendit syksy 2017

Laukkutrendit syksy 2017 pitävät sisällään muun muassa clutch -mallisia laukkuja, reppuja, eläimiä ja erilaisia hihnoja. Tässä katsaus kauden kuumimpiin laukkuihin.


1. Laukkutrendit syksy 2017 | Eläimiä

Tällä hetkellä eläinaihe on kuuma trendi. Guccin uudessa GG Marmont -mallistossa laukkuja koristaa kauniit metalliset perhoset ja hyönteiset. Ehdottomasti hyvin tyylikäs mallisto! Myös esimerkiksi Kate Spaden syksyn 2017 laukuista löytyy koiria sekä gebardien kasvoja, Dolce & Gabbanan laukuissa nähdään kissoja ja koiria sekä mahtava leopardi-reppu. Burberryltä löytyy kotkan näköistä laukkua sekä kalan mallisia luomuksia sekä pöllölaukku. Alla myös mm. Moschinon nalle-laukku.

Syksyn laukut 2017

 

2. Laukkutrendit syksy 2017 | Reput

Syksyn 2017 muoti laukkujen osalta pitää sisällään reppuja. Muiden muassa Polo Ralph Laurenilla, Guccilla ja Chloélla on tarjota siistejä ja nättejä reppuja, Moschinon reput menevät leikkisämmän, sarjakuvamaisen hassuttelun puolelle.

Syksyn 2017 laukut

 

3. Laukkutrendit syksy 2017 | Clutch

Syksyn 2017 muoti pitää sisällään paljon clutch -mallisia pikkulaukkuja. Tyylikkäimpiä syksyn malleja ovat Bottega Venetan clutch sirolla solmu-yksityiskohdalla. Myös Miu Miun pikkulaukut ovat ihanan siroja ja nättejä. Tässä myös Marc Jacobs, Dries Van Noten, Valentino ja Loewe.

Syksyn 2017 laukut
4. Laukkutrendit syksy 2017 | Erikoiset hihnat

Hihnat voivat olla nyt hyvinkin erikoisia. Syksyn muotinäytöksissä nähtiin kaikkea karvaisesta palloihin ja värikkäisiin nauhoihin. Tässä tällä hetkellä kaupoista löytyviä erikoisia hihnoja, kuten Anya Hindmarchin leikkisä olkahihna ja Alexander Wangin mallistosta löytyy räväkkää isoa ketjua. Diorin paksu hihna on jollain tavalla mielenkiintoinen ja erittäin hauska on Chloén Nile -mallisto, jossa hihnana toimii metallinen rengas. Alla myös Roksanda ja kahdet renkaat.

Syksyn 2017 laukut

 

5. Laukkutrendit syksy 2017 | Värejä ja printtejä

Yksi syksyn laukkumuodeista on minimalistuuden unohtaminen. Näissä laukuissa on jotain vähän enemmän. Enemmän koristeluja, enemmän näyttävyyttä, enemmän värejä. Alla Dolce & Gabbanaa, Mulberryn ja Guccin oranssit laukut, Proenza Schoulerin näyttävä hopeinen laukku sekä vihreä Oscar de la Renta.

 

Syksyn 2017 laukut

 

6. Laukkutrendit syksy 2017 | Erilaiset muodot

Laukut voivat nyt 2017 syksyn muodin mukaisesti olla hyvin erikoisia muodoltaan. Alexander Wangin pussukkamalli on trendikäs valinta, Guccin mallistoon kuuluu eväskoria, Balenciagalta löytyy kolmionmallista laukkua ja Louis Vuittonilla luotetaan laatikkomalliin. Pyöreää mallia löytyy Diane von Furstenbergin sekä Mulberryn mallistoista.

Syksyn 2017 laukut

 

Löytyikö näistä syksyksi jotain mielenkiintoista? Lue lisää syksyn muodista täällä ja ajankohtaiset hius- sekä meikkitrendit löydät Misaijn Kauneus-sivustolta.

Kuvat: Misaijn Polyvore -sivu.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.