Meikkipussin parhaat edulliset meikit | Neljä suosikkia

Edulliset meikit

Edullisia meikkejä on aina ilo löytää silloin, kun hinta-laatusuhde on kohdillaan! Edulliset meikit voivat olla hyvinkin selektiivisen, kalliimman kosmetiikan tasolla. Tässä muutama edullinen meikkituote, joita olen kokeillut ja jotka ovat jääneet pysyvästi meikkipussiini.

1. Maybelline Master Precise Eyeliner

Edulliset meikit Maybelline

Tämä Maybellinen nestemäinen eyeliner on aivan täydellinen. Kyseessä on siis nestemäinen eyeliner, jolla saa erittäin tarkkaa jälkeä. Sivellinosa on nimittäin todella ohut. Tämän takia sanoisin, että tuotteen käyttö vaatii hieman opettelua eikä sovellu vapiseville käsille. Tämä on yksi lempituotteistani, koska a) se on edullinen b) se pysyy täydellisesti eikä leviä. Mitä muuta voi eyelinerilta odottaa? Hintaa Master Precise Eyelinerilla on Nordicfeel.fi:ssä 10,95 €. Toinen Maybellinen toimivaksi ja pysyväksi testaamani tuote on Lasting Drama Gel Liner silmänrajausgeeli. Tuote löytyy myöskin Nordicfeel.fi:stä hintaan 11,50 €.

2. Lumenen Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil sävyssä Light Brown

Edulliset meikit Lumene

Lumenen Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow kynässä on kiva voidemainen, matta koostumus ja sillä on helppo värittää kulmakarvojen harvat alueet. Lumenen kulmakynää ei ole hinnalla pilattu. Tuote maksaa 10,50 euroa (Nordicfeel.fi). Sävy Light Brown on itselleni juuri sopivan värinen; ei liian ruskea, vaan täydellisesti enemmän harmaaseen vivahtava. Toisessa päässä harja, jolla saa kätevästi kulmakarvat ojennukseen ja liian värin pois.

3. NYX Blush sävyssä Taupe

Edulliset meikit NYX

Tätä tuotetta käytän varjostuksien tekoon, vaikka sitä myydäänkin poskipunana. Tässäkin tuotteessa väri on juuri sopiva. Ei liian punertava tai oranssi vaan tarpeeksi viileä. Tuotteen pakkaus on hieman muuttunut, mutta sama sävy, Taupe on myynnissä osoitteessa Nordicfeel.fi hintaan 8,50 €. (Lue lisäksi vinkkini aurinkopuuterin käyttöön, jossa käsitellään myös varjostuksia.)

4. Maybelline Baby Lips Lip Balm sävyssä Peach Kiss

Edulliset meikit Baby-Lips

Maybellinen suosittu sävytetty ja kosteuttava huulivoide Baby Lips sävyssä Peach kiss on aivan loistava kiiltävä nude. Tämä kulkee laukussa mukana joka päivä, antaa kivan sävyn huulille ja tuotetta on helppo sipaista nopeasti lisää ilman peiliä toisin kuin esimerkiksi huulipunaa. Hintaa huulivoiteella on 3,95 € (Nordicfeel.fi).

Tässä lyhykäisyydessään tämän hetken suosikkini! Mitkä edulliset meikit ovat teidän lempituotteitanne?

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.