2017 kevään meikkiuutuudet

Kevään meikkiuutuudet

Vaikka ulos katsoessa ei välttämättä tunnukaan, että kevät on jo ovella, ovat 2017 kevään meikkiuutuudet täällä. Kevät 2017 pitää sisällään värejä, metallinhohtoa ja kasvoille kuulautta. Misaij kokosi listan ihanista ja värikkäistä kevään meikkiuutuuksista.

Värikkäät huulipunat

Tänä keväänä herkutellaan värikkäillä huulipunilla ja -kiilloilla. Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip -huulipuna sisältää runsaasti pigmenttejä ja on pakattu hauskaan puristettavaan tuubiin. Tuote antaa puolimatan, kosteuttavan ja kevyen tuntuisen lopputuloksen. Värejä löytyy 16 erilaista!

Our new #ArtStick Liquid Lip in Perfect Nude and Honey Bare. Too hard to choose just one. ? @lizadams

A post shared by Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) on

Urban Decayn huulikiiltouutuus on nimeltään Vice Liquid Lipstick, jonka vedenkestävän koostumuksen mainostetaan olevan niin hyvin pysyvä, ettei se lähde, ennen kuin se puhdistetaan pois. Tätä on siis pakko testata! Tuote on hyvin runsaspigmenttinen ja sävyjä löytyy jopa 30.

Your Thursday just got 10x better. ? #LipstickIsMyVice #UrbanDecay

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Dior Addict Laquer Stick tarjoaa myöskin runsaasti pigmenttejä, intensiivisen värin sekä kiiltoa.

MAC tarjoaa puolestaan pinnalla olevan trendin mukaisesti upeaa metallinhohtoa huulille!

Värikäs silmämeikki

MACin kevään meikkiuutuudet tarjoilevat rohkeita värejä niin huuliin kuin silmämeikkiinkiin. Rohkeille kokeilijoille, MACin uutuuksien joukosta löytyy hurjia, värikkäitä ripsivärejä! In Extreme Mascara / Work It Out-kokoelma tarjoaa 16 uskaliasta värisävyä.

Vaikka alkuun tämä uutuus tuntui jopa liian räikeältä, alkaa tuo sininen ripsiväri jo alun epäileväisyyden jälkeen näyttämään jotenkin mielenkiintoiselta. Nämä uutuudet eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

Nars tarjoilee luomille upeaa metallinhohtoa. NARSissist Loaded Eyeshadow Palette sisältää 12 runsasta hohtavaa sävyä.

#NARSissist Loaded Eyeshadow Palette. High Pigment, High Payoff.

A post shared by @narsissist on

Lancôme tuo markkinoille trendin mukaisesti metallinhohtoisia sävyjä Grandiôse Liner -eyelinereiden sarjaansa. Uusia mielenkiintoisia sävyjä on kuusi. Metallinhohto on siis todella pinnalla.

Presenting NEW Grandiôse Liners in 6 eye-popping shades! #Lancome #GrandiosEyeliner #Eyeliner

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Kevään meikkiuutuudet kasvoille

Instagram näyttää olevan pullollaan myös meikkibrändien kasvoille hehkua ja väriä antavia tuotteita. Herkullisimman näköinen näistä on Diorin hohdepuuteri Diorskin Nude Air Luminizer Powder, jonka luvataan olevan höyhenenkevyt ja antavan hehkuvaa kuulautta iholle.

BareMineralsin uutuudet Invisible Bronze Powder Bronzerit ja Invisible Glow Powder Highlighterit lupaavat tuoda iholle luonnollisen näköistä lämpöä ja kuultavaa hehkua.

Clarinsin on tuonut markkinoille uutuutena Contouring Paletten, jonka kolme sävyä sopivat kaikille ihonsävyille. Vaalealla korostusvärillä on tarkoitus antaa valoa kasvoille, varjostusvärillä luodaan syvyyttä ja vaalean roosan sävyistä poskipunaa käytetään meikin viimeistelyyn.

Ei unohdeta kynsiä

Essieen voi luottaa aina. Tässä esimakua Essien ihanista ja raikkaista kevään uutuusväreistä.

Lue täällä lisää meikeistä!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.