Värikkäät leggingsit

värikkäät leggingsit

Värikkäät leggingsit ovat jo muutaman vuoden olleet pinnalla, eikä suosioon näy tulevan loppua. Värejä käytetään nyt pukeutumisessa uskaliaammin ja ne tuovat perusvaatteisiin mukavaa ekstraa ja pirteyttä. Varsinkin nyt kesän tullessa värikkäät leggingsit ovat ihana ja näyttävä osa trendikästä pukeutumista.


Leggingsejä on tarjolla laidasta laitaan: yksivärisiä, kuviollisia sekä raidallisia, joita voi helposti yhdistellä kauniisti erilaisten yläosien kanssa. Myös materiaaleissa on valinnanvaraa. Urheilun ystävä valitsee helposti suosikkinsa sporttisista ja teknisistä vaihtoehdoista, kun taas trendikäs katutyylille uskollinen nainen löytää puuvilla/elastaani -sekoituksista tai kiiltävistä ja näyttävistä tekokuituversioista varmasti omat lempivalintansa.

Yksiväriset värikkäät leggingsit

ASOS | South Beach Seamless Leggings
Yksiväriset, värikkäät leggingsit yhdistyvät kauniisti vastaväreihin sekä mustaan ja valkoiseen. Jos sääret ovat näyttävässä kesäkunnossa, voi leggingsejä käyttää huoletta myös lyhyiden yläosien kanssa tyylillä. Kannattaa toki tarkistaa leggingsien kankaan paksuus, jotta vältyt ikäviltä läpinäkyvyyksiltä. Jos haluat hieman peittävämmän lookin, valitse pidempi yläosa, jolloin lantion alue ei jää niin näkyvästi esille. Leggingsit antavat myös lisää peittävyyttä, kun koko sääriä ei, esimerkiksi kesäisen mekon tai hameen kanssa, halua jättää kokonaan paljaiksi. Valitse tällöin kauniisti mekkoon tai hameeseen yhdistyviä vaihtoehtoja, esimerkiksi hieman tummempi tai vaaleampi sävy samasta väristä.

Raidalliset värikkäät leggingsit

ASOS | Summer Check Leggings
Raidalliset, värikkäät leggingsit, tuovat asuun rentoutta ja huolettomuutta. Raitoja voi olla yhdessä kuvioiden kanssa tai ne voivat olla erisuuntaisia ja -paksuisia. Helpoiten raidalliset leggingsit yhdistyvät yksiväriseen yläosaan. Jos raidallisissa leggingseissä on lukuisia värejä, poimi niistä yksi ja valitse samanvärinen yläosa, kauniin asukokonaisuuden luomiseksi. Toki taitavan silmän omaava yhdistelee kauniisti myös raitoja ja kuvioita, mutta muista, että liiallinen värien rikkaus voi tehdä asusta turhankin silmiinpistävän. Raitojen kanssa on myös hyvä pitää mielessä, että yleensä pystysuuntaiset raidat antavat kapeamman ja hoikemman vaikutelman kuin poikittaiset raidat.

Kuviolliset värikkäät leggingsit

ASOS | Versace Jeans Legging with Marine Print
Kuviolliset, värikkäät leggingsit, antavat tilaa mielikuvitukselle ja leikkimielisyydelle. Kuvioita löytyy laidasta laitaan, aina hauskoista hahmoista ja sloganeista, abstrakteihin ja valokuvamaisiin versioihin. Kuten raitojen kanssa, myös kuvioihin yhdistyvät varmimmin ja tyylikkäästi yksiväriset yläosat, liiallisen saturaation välttämiseksi. Toki trendikäs valinta on myös samalla kuviolla varustettu yläosa. Viimeisimmän muodin mukaisesti voit yhdistää korkeavyötäröiset leggingsit uuman paljastavaan napapaitaan ja viimeistellä asun kauniilla ja tyylikkäällä bomber-takilla.Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.