Sandaalitrendit 2017 | Näyttävästi kesään

sandaalitrendit kesä 2017

Sandaalitrendit 2017 tuovat jalkoihin tänä kesänä uusia tyylejä, mutta myös vanhoja suosikkeja. Kengät ja etenkin sandaalit ovat suuri osa kesäpukeutumista ja voivat luoda jopa koko lookin. Mutta mitkä sandaalitrendit vallitsevat tällä hetkellä ja mitä pukea jalkoihin kesän 2017 lämpiminä kesäpäivinä?


Näyttävät läpykkäät ja varvassandaalit

Molly Bracken Varvassandaalit | Zalando
Tamaris Varvassandaalit | Zalando
 


Helposti jalkaan sujahtavat, tasapohjaiset läpykkäät ovat kesän 2017 kuuma juttu. Mutta ei mitkä tahansa läpykkäät, sillä nyt jalkapöydän päälle sijoitetaan mitä monimuotoisempia koristeita. Hieman jopa kitseistä kuvioista ja koristeista, höyheniin, tupsuihin ja näyttäviin logoihin ja värityksiin. Läpsyt ovat varmasti helppo ja huoleton vaihtoehto kesään, joihin kauniit koristeet tuovat mahtavaa trendikkyyttä.

Puukengät

Ten Points EVA Korkeakorkoiset sandaalit | Zalando
Mai Piu Senza Korolliset sandaalit | Zalando
 


Puukengät valloittavat kesän sandaalitrendit 2017. Puupohjat kopisevat jälleen, sillä lukuisat suunnittelijat tarjoavat niitä nyt monissa eri sävyissä, puun luonnollisessa värissä tai maalattuna. Puuhun yhdistetään perinteisesti nahkaiset nyörit ja jalantiet, kauniisti ja näyttävästi niiteillä.

Suihkutossut

Ivy Park matalakantaiset pistokkaat | Zalando
Topshop HARPER SPORTY Matalakantaiset pistokkaat | Zalando
 


Kumista tai muovista valmistetut suihkutossut ovat esillä sandaalitrendit 2017 valikoimissa, mutta nyt näitä käytetään myös suihkun ulkopuolella. Mahtavasti nämä sopivat rannalle ja huolettomaan päivään esimerkiksi uima-altaalla, mutta niitä on nähty käytössä myös kaupunkipukeutumisessa. Suuret näyttävät logot koristavat jalkapöydän päällä ja antavat tälle arkiselle tuotteelle pientä ja tyylikästä nostetta.

Näyttävät pohjat ja tolppakorot

Tata Italia Korolliset sandaalit | Zalando
Rapisardi GLENDA Korkeakorkoiset sandaalit | Zalando
 


Näyttävät, paksut pohjat ovat vahva sandaalitrendi tänä kesänä. Pohjissa saa olla väriä, raitaa ja sporttisuutta. Ne antavat rennolle kesälookille mukavasti nostetta ja säärille pituutta. Samoin 70-luvulta inspiraatiota ammentavat tolppakorot tulevat nyt takaisin vahvasti. Tolppakorkoiset sandaalit sopivat hyvin hienostuneeseenkin lookiin ja matalammat versiot ovat täydellinen vaihtoehto, kun jaloilla tarvitsee jaksaa olla pidempikin aika. Vaihtoehtoja on niin kauniissa värikkäissä versioissa kuin klassisissa sävyissä.

Nyörejä sekä roomalaista ja kreikkalaista inspiraatiota

Lazamani Sandaalit Nilkkaremmeillä | Zalando
Minnetonka MILOS Varrelliset sandaalit | Zalando
 


Nyörit ovat varma valinta, kun kyseessä on sandaalitrendit 2017. Nyörejä on niin nilkan ympärillä, jalkapöydällä, kiinnityksissä ja koristeina. Nyörejä tarjoillaan niin nahkaisina, jotka tuovat mieleen muutamia vuosia sitten trendilistoilla olleet gladiaattorikengät, mutta myös kankaasta tehdyt ja normaalit narunyörit kirkkaissa kesän väreissä antavat varmasti trendikkään lookin. Lisäksi kreikkalaistyyliset matalapohjaiset, paksuin nahkanyörein varustellut sandaalit ovat kaunis valinta kesäpäiviin.

Espadrillo kangassandaalit

Vidorreta Platoo-avokkaat | Zalando
Kanna DORA Espadrillot | Zalando
 


Sandaalitrendit 2017 pitävät sisällään myös jo monia vuosia suosiossa olleet espadrillo kangassandaalit. Tänä kesänä näitä on tarjolla niin perus matalapohjaisina kuin korkeissa kiilakorkoversioissa. Kauniit canvaskankaat ja luonnolliset juutti tai hamppukuituisen pohjat luovat huolettoman lookin, joka sopii mahtavasti kesän rentoihin menoihin.

Luit sandaalitrendit 2017, paljon muuta tyylistä täällä.


 

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.