Pörröiset asusteet | Syksy/Talvi 2017 trendi

pörröiset asusteet

Pörröiset asusteet ovat vahvasti esillä syksy/talvi 2017 muodissa. Tuhtia tekoturkista nähdään nyt niin laukuissa, jalkineissa kuin päähineissäkin, tuomassa lämpöä kylmään vuoden aikaan. Tämä syksy/talvi 2017 trendi on jossain määrin silmiinpistävä, mutta samalla hauska ja leikkimielinen. Pörröiset asusteet tuovat varmasti pirteyttä ja mukavan erikoista lookia syksyn ja talven asukokonaisuuksiin, väreissäkin on mistä valita, joten tänä talvena voit halutessasi erottua joukosta muodin mukaisesti!


Laukut

Pörröiset laukut

Pörröiset laukut | misaij sisältäen leather shoulder bag

Laukuissa pörröisyyttä nähdään monessa eri muodossa, kokonaisvaltaisena ja erottuvana, tai pieninä yksityiskohtina esimerkiksi kahvoissa. Valitse upeista kirkkaista sävyistä, saadaksesi näyttävän lisän asukokonaisuuteesi tai pysyttele perinteisissä väreissä, tyylikkään ja trendikkään lookin loihtimiseksi. Nämä laukut viimeistelevät hillitymmätkin asut kauniisti ja tuovat juuri sitä pientä mukavaa lisää mitä talveen tarvitaankin!

Jalkineet

Pörröiset kengät

Pörröiset kengät | misaij sisältäen embroidered sneakers

Jalkineissa pörröisyyttä ollaan nähty jo kesälläkin, mutta nyt talven kynnyksellä se tuntuu olevan esillä valtavasti. Pörröbootsit ovat varmasti lämpimät ja antavat rohkealle pukeutujalle mahdollisuuden erottua jalkinevalinnallaan. Toisaalta pörröä ja hapsuja voi olla vain jalkapöydän päällä tai esimerkiksi nilkan ympärillä, hillitymmän, mutta silti näyttävän lookin saavuttamiseksi. Kokeile rohkeasti, tänä talvena jalat pidetään lämpiminä hauskalla ja samalla trendikkäällä tavalla.


Hatut

pörröiset pipot

pörröiset pipot | misaij sisältäen wool hat

Erikoiset ja originellit hatut pitävät pään lämpimänä syksy/talvi 2017 -kaudella. Monissa muotinäytöksissä nähtiin mielettömiä pörröunelmia, joihin vuorautuminen talvella tuo niin suojaa kuin iloista asennetta ja lookia. Muuten tummiin talvivaatteisiin yhdistyy ihanasti pirteän sävyinen karvahattu, jolla erotut varmasti eduksesi. Tänä talvena on trendikkäästi lupa liioitella ja loistaa omintakeisella tyylillä.

Muut pörröiset asusteet

pörröiset asusteet

 
Pörröä nähdään myös muissa asusteissa. Esimerkiksi korvakoruissa värikkäät hapsut tuovat pirteän ja eloisan kosketuksen asuun kuin asuun. Myös rannekoruissa on kaudella syksy/talvi 2017 käytetty rohkeasti pörröisiä materiaaleja. Kellot ja kaulakorutkin ovat saaneet osansa tupsuista. Anna siis tänä talvena asukokonaisuudellesi ripaus somia ja hauskoja hapsuja ja lookisi on trendien tasalla!

Lue lisää syksyn muodista: Tältä näyttää syksyn 2017 muoti | 5 poimintaa tai tutustu kauden meikkitrendeihin: Syksyn 2017 meikkitrendit catwalkeilta.

Aiotko kokeilla pörröä ja hapsuja tänä talvena? Mitä mieltä sinä olet tulevan talven trendeistä?

336x280 promo banner eu

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.