Menovinkit Vappu 2017 Helsinki

menovinkit vappu 2017 Helsinki

Menovinkit Vappu 2017 Helsinki tarjoaa kattauksen ideoita ja tekemistä pitkälle Vappu-viikonlopulle. Vaikka Vappu on kansainvälinen juhla, harvoissa paikoissa sitä juhlitaan niin ihanan railakkaasti kuin Suomessa. Maailmalla päivä tunnetaan vahvimmin työväenjuhlana, johon yhdistetään mielenosoituksia ja marsseja. Meillä vappua tunnetusti juhlivat kaikki taustaan katsomatta. Vappu on merkki tulevasta kesästä, terassit aukeavat, mennään ulos ja on aika kokoontua yhteen ystävien ja perheen kanssa, hyvän ruoan ja juoman pariin. Ja toki Vappua tähdittävät perinteisesti sima, tippaleivät ja munkit!

Vapun juhlinnan voi 2017 aloittaa jo hyvissä ajoin, sillä kaupunki täyttyy monimuotoisesta ohjelmasta aina perjantaista maanantaihin, lue menovinkit Vappu 2017 Helsinki ja poimi omat suosikkisi!Perjantai 28.4 | Menovinkit Vappu 2017


 

Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistokausi korkataan alkaneeksi klo 16-21. Osmo Ikonen ja SuomiLOVE band viihdyttää ohjelmalava Estradilla klo 19.

Stand up -Lavaklubi

Miska Kajanuksen luotsaama Stand Up -Lavaklubi Kansallisteatterilla kerää koomikot yhteen treenaamaan uusia juttuja ja esityksiään. Mahtava tilaisuus lähteä seuraamaan tuoreinta Stand uppia livenä. Kansallisteatteri, klo. 21.00.

SkyWheel

Skywheel tarjoaa koko Vappu-viikonlopun (pe-ma) samppanja-ajelun hintaan 22€, hintaan sisältyy pidennetyn pyörityksen ja lasillisen samppanjaa. Myös SkyWheel kesäterassi avaa ovensa. Pyörä pyörii perjantaina kello 11-17.

After Dark Helsinki -Motelli

Kiehtooko kauhu? Nyt Vappu-viikonloppuna on oiva tilaisuus kokea ensimmäinen live kauhujen talo Suomessa. Aikuisille suunnattu kauhuelämys starttaa Kulttuuritalolta perjantaina klo. 16.45, 18.15, 19.15 ja 20.45, liput alkaen 39€, lisätiedot: After Dark

Roope Salminen & Koirat

Aloita Vapun juhlinta tahdikkaalla keikalla. Roope Salminen & Koirat viihdyttävät perjantaina Hotelli Presidentin Pressassa alkaen kello 23.00. Liput 12€, tunnelma varmasti katossa!

Prevappu

Jos tanssijalkaa vipattaa jo perjantaina, suuntaa Kaivohuoneelle. Täällä juhlistetaan prevappua alkaen kello 22. Myös LeBonkissa juhlitaan perjantaina, FB-tapahtumaan osallistuneille ilmainen sisäänpääsy klo 23.00 asti.Lauantai 29.4 | Menovinkit Vappu 2017


 

Linnanmäki

Lauantaina vasta auenneella Lintsillä esiintyvät Sadetta klo 18 ja Irina ottaa ohjelmalavan haltuun klo 19.

Keikat

Vapun juhlinnan voi startata myös mahtavalla musiikkielämyksellä. Profeetat täyttävät Harwall Areenan klo. 18.30. Jenni Vartiainen valtaa Tavastian legendaarisen lavan kello 20. Finlandia-talolla kaikkien aikojen vappuetkoilla UMOn muusikot viihdyttävät solisteinaan Samuli Edelmann, Irina Björklund, Tuure Kilpeläinen ja Antti Reini. Show alkaa klo. 20. Näille keikoille liput saattavat jo olla melko kiven alla, mutta peruutuspaikkoja kannattaa vielä kurkkia!

After Dark Helsinki -Motelli

Kiehtooko kauhu? Nyt vappu viikonloppuna on oiva tilaisuus kokea ensimmäinen live kauhujen talo Suomessa. Aikuisille suunnattu kauhuelämys starttaa Kulttuuritalolta lauantaina klo 12.45, 13.45, 15.15, 16.15, 18.15, 19.15 ja 20.45, liput alkaen 39€, lisätiedot ja liput: After Dark.

SkyWheel

Skywheel tarjoaa koko vappu viikonlopun (pe-ma) samppanja-ajelun hintaan 22€, hintaan sisältyy pidennetyn pyörityksen ja lasillisen samppanjaa. Myös SkyWheel kesäterassi avaa ovensa. Pyörä pyörii launataina kello 11-18.Sunnuntai 30.4 | Menovinkit Vappu 2017


 

Mantan lakitus

Havis Amandan, eli Mantan patsas pestään ja lakitetaan perinteisesti kauppatorilla klo 18.00. Tänä vuonna kunnian saa ruotsinkielisen kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta Svenska Handelshögskolans Studentkår – SHS.

We Love Helsinki Vapputanssit

Korjaamolla järjestetään perinteiset Vapputanssit klo 20-04. We Love Helsingin DJt tarjoilevat Korjaamon eri saleissa kattauksen niin kotimaista iskelmää, pop-klassikoita, suomi-discoa kuin boogie woogia ja rock’n’rollia. Tapahtuman esittelyssä mainitaan, että juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Miehille siis pukua ylle ja naiset saavat pukeutua mekkoihin tai hameisiin. Korjaamo / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki, K-18. Lisätietoja tapahtuman Facebook- sivuilta

Stand Up

Ravintola Koskenrannan Wirtaamo-juhlasalissa vietetään vappua hauskoissa merkeissä. Illan isäntänä Sami Hedberg ja hurmaavan huvittavan shown ohella tarjolla mahtava Vappudinneri. Hinta Show&Dinner paketille on 68€. Ravintola aukeaa kello 17, K-18, lisätiedot Koskenrannan sivuilta.

Keskustassa, Apollo Live Clubilla nauruista vastaa Sam’s Comedy Club. Esiintyjinä toimivat Arimo Mustonen, Jape Grönroos, André Wickström. Showtime klo. 20, K-18, liput ennakkoon alkaen 17,5€.

Linnanmäki

Linnanmäellä juhlitaan lasten Vappua kello 11-20. Luvassa muun muassa muumilauluja ja klo 18 Karhupatsaan lakitus. Iloista tapahtumaa siis koko perheelle!

Vallilan Vapputanssit

Vallilan suositut vapputanssit pitivät välivuotta viime vuonna, mutta nyt Valillassa päästään taas juhlimaan perinteiden mukaan. Soitto ja tanssit alkavat Hartolan puistikossa kello 15 ja loppuvat noin kello 19.

Hernesaaren Rannan avajaiset

Hernesaaren Ranta avaa ovensa talvitauon jälkeen vappuaatton bileiden merkeissä. Juhlakansaa tanssittaa Stig, meno alkaa kello 19, ilmainen sisäänpääsy.

Keikat

Vappua voi juhlia mahtavasti myös keikalla. Profeetat täyttävät Harwall Areenan klo. 18.30. Jenni Vartiainen valtaa Tavastian legendaarisen lavan kello 20. Näille keikoille liput saattavat jo olla melko kiven alla, mutta peruutuspaikkoja kannattaa vielä kurkkia!

Klubit

Vappuna kaikissa Pääkaupunkiseudun baareissa ja klubeissa löytyy varmasti menoa. Ohessa kuitenkin muutama poiminta Vappuaaton biletarjonnasta.

 • Erottajan aurinkoterassin avajaiset | Bilemusasta vastaa DJ Miika. Alkaen kello 16.
 • Rymy-Eetu Vappu Special | Bilebändi Jayho tanssittaa alkaen kello 22, liput 9,50€.
 • On The Rocks Vappubileet & Rockdisco | Esiintyjiänä The Blanko, Paola ja DJ Japi, alkaen kello 21, liput tiketistä 13,50€, K-20.
 • Pressa Vappu Carnival | Esiintyjiänä Ceejay, DJ Nice, DJ Taste Lion Head Sounds International, alkaen kello 22, liput tiketistä 13,50€, K-18.
 • Kaivohuone KY Wappukuntis | Artistina Sanni, bileet starttaa kello 21, liput tiketistä alkaen 25€, K-18.
 • LeBonk Vappuaatto | LeBonkin kattoterssi on jälleen auki, sään salliessa täällä biletetään siis myös taivasalla. Partytime klo. 22, liput 9,5€.
 • Skohan Profeetat Afterparty | Hartwall Areena -keikan jälkeisiä tunnelmia voi fiilistellä Skohanissa klo 22 eteenpäin. Liput lippu.fi, alkaen 14€, K-22.
 • Kuudes Linja & Kaiku Complex 3.0 | Täällä aamuyöllä starttaavia bileitä tahdittaa runsas, kansainvälisiä artistejakin sisältävä kattaus. Muun muassa Broken English Club, Hieroglyphic Being ja Johanna Knutsson. Ovet kello 05, liput ennakkoon Tiketistä 14,50€, K-18.
 • Vanha Ylioppilastalo Summer Heat Vappu | Musiikista vastaa muun muassa Housemotion ja D’jay-A, Ovet auki kello 21, hinta alkaen 11,50€.
 • Tavastia Lauantaidiskon Vappuaatto | Vieraileva DJ Paperi T tahdittaa musapuolen kuntoon. Diskoon sisään kello 23.30, liput ennakkoon alkaen 7€, K-18.
After Dark Helsinki -Motelli

Kiehtooko kauhu? Nyt vappu viikonloppuna on oiva tilaisuus kokea ensimmäinen live kauhujen talo Suomessa. Aikuisille suunnattu kauhuelämys starttaa Kulttuuritalolta lauantaina klo 12.45, 13.45, 15.15 ja 16.15, liput alkaen 39€, lisätiedot ja liput: After Dark

SkyWheel

Skywheel tarjoaa koko vappu viikonlopun (pe-ma) samppanja-ajelun hintaan 22€, hintaan sisältyy pidennetyn pyörityksen ja lasillisen samppanjaa. Myös SkyWheel kesäterassi avaa ovensa. Pyörä pyörii sunnuntaina kello 10-20.

Vapputorit

Vapputoreja ja ruokakojuja on tänä vuonna ympäri kaupunkia. Vappuaaton torit ja aukioloajat keskusta-alueella:

 • Kansalaistori/Töölönlahti klo 10-24
 • Narikkatori klo 10-24
 • Kolmensepänaukio klo 10-24
 • Kauppatori klo 16-24
 • Keskuskatu klo 10-24
 • Hakaniementori klo 7-16Maanantai 1.5 | Menovinkit Vappu 2017


 

Kaivopuisto/Ullanlinnanmäki Piknik

Vappupäivänä niin Kaivopuisto kuin Ullanlinnanmäki täyttyvät perinteisesti piknik-vilteistä ja -koreista. Vappuherkkuja ja raikkaita juomia nautitaan tuttavien seurassa, toivottavasti kaunista päivää paistatellen.

Keikalle

Nousturissa Dark Tranquillity -keikalla voi lopetella vapun juhlintaa melodisen death metallin parissa. Ovet auki kello 19, liput Ticketmasterista alkaen 30€.

Tavastialla uudenlainen konsepti yhdistää vappupäivänä brunssin ja musan. Yona & Luomu-pilvet keikan lomassa voi nauttia vegaanisesta brussista. Tapahtuma alkaa kello 13.30, hinta 35€.

Vappubrunssit

Vappua juhlistetaan perinteisesti Vappupäivänä brunssin tai Vappulounaan merkeissä. Tässä muutama vinkki ravintoloihin, joissa tämän päivän (26.4.2017) tilanteen mukaan on vielä vapaita pöytiä:

 • Ravintola Kiilassa tarjoillaan Vappupäivän brunssia hintaan 36€/hlö, lapset 4-11v 15€/hlö ja tilaa on ainakin vielä kattauksissa klo 10.30 ja 14.30
 • Cantina Westin kaikkea muuta kuin texmex -henkinen Vappubuffet on tarjolla hintaan 44 e/hlö, lapset 3-12-v 16€ ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
 • Krog Madamessa Kampissa Vappubrunssille on vielä tilaa! Kattaukset klo 11.30 – 13.30 ja 13.30-15.30, hinta 43€ / hlö
Hernesaaren Vappu

Bileet starttaa heti aamupäivästä kello 10, menoa tahdittaa Jean S. Paikalle on ilmainen sisäänpääsy ja HSR bussi kulkee non-stoppina Ateneumin edestä suoraan bilemestoille.

Vapputorit

Vapputoreja ja ruokakojuja on tänä vuonna ympäri kaupunkia. Vappupäivänä tori ovat avoinna kello 7-18, paikkoina muun muassa: Kansalaistori, Kaivopuisto, Narikkatori, Kolmensepänaukio, Kauppatori ja Keskuskatu.

SkyWheel

Skywheel tarjoaa koko vappu viikonlopun (pe-ma) samppanja-ajelun hintaan 22€, hintaan sisältyy pidennetyn pyörityksen ja lasillisen samppanjaa. Myös SkyWheel kesäterassi avaa ovensa. Pyörä pyörii maanantaina kello 10-20.
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.