Menovinkit Juhannus 2017 | Helsinki

Menovinkit Juhannus 2017 Helsinki

Menovinkit Juhannus 2017 tarjoavat vaihtoehtoja Helsinkiin jääville juhannuksen viettäjille, koko juhannusviikolle. Keskikesää suunnataan yleisesti juhlimaan maalle ja mökeille ja se on varmasti mahtava tapa rauhoittua ja nauttia keskiyön auringosta hyvässä seurassa. Kaupunkiin jäävien määrä tuntuu kuitenkin vuosi vuodelta lisääntyvän ja tekemistä alkaakin olemaan tarjolla monipuolisesti. Juhannus Helsingissä? Kyllä! Lue menovinkit Juhannus 2017 Helsinki ja poimi suosikkisi!


Rock The Beach

Aloita Juhannusviikko rokkaavalla konsertilla Hietaniemen uimarannalla. Täällä menosta vastaa maanantaina 19.6 yksi maailman suosituimpiin rockbändeihin lukeutuva Foo Fighters. Myös lämppäribändit ovat tarkasti valikoituja, mukana Biffy Clyro, The Kills ja Apulanta. Tiedossa siis mahtava musiikintäyteinen kesäpäivä upeassa Hietaniemen miljöössä. Osta lippusi ennen kuin loppuvat: Rock The Beach.

Salsa on the rooftop

Allas Sea Poolin katolla järjestetään maanantaina 19.6 salsabileet kello 18-21. DJ Timberon vastaa musiikista ihanissa maisemissa itämeren äärellä ja tanssimaan pääsee salsan, timban, bachatan ja kizomban tahdissa. Tapahtuma on ilmainen, joten lähde mukaan bailamaan tai vaan nauttimaan tanssin ilosta hyvä juoman ja seuran äärelle. Lisätiedot Facebookista.

We Love Helsinki Juhannustanssit 2017

Torstaista 22.6 lauantaihin 24.6 kello 21-04 bailataan juhannustanssien merkeissä paikkoina Kuudes Linja, Kuistinen ja Kaiku. Jo perinteeksi muodostuneet Juhannustanssit järjestetään nyt jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuman meiningistä pitävät huolen We Love Helsingin DJt, kolmella eri tanssilattialla: Kotimaista iskelmää, Suomi poppia ja rockia sekä klassikko-slovareita. Voimassa sekahaku, asuksi toivotaan paljon kukkia sekä juhlavaa vaatetta vanhojen aikojen muistoksi. Lisätiedot Facebookista.


Festarit stadissa

Juhannuksena festarimeininkiin pääsee myös Helsingissä. Hernesaaren rannassa Juhannusta vietetään 22-24.6 kotimaisten artistien tahdittaessa menoa. Toinen vaihtoehto juhannuksen viettoon Helsingissä festaritunnelmissa on Lonnan saaren valtaava Stadin Juhannus. Lue lisää juhannusfestareista 2017 täältä.

Seurasaaren Juhannusvalkeat 2017

Seurasaaressa vietetään juhannusta vuonna 2017 perinteisin menoin perjantaina 23.6 kello 16 alkaen. Paikalla niin musiikkia, soittoa kuin runoilua, tanhua ja tanssia, leikkejä lapsille ja viihdykkeeksi perinnekeinut ja puujalat sekä toki myös upeat kokot, jotka valtaavat yöttömän yön taivaan. Liput urbaaniin juhannustapahtumaan 23€, alle 12 vuotiaat maksutta aikuisten seurassa. Lisätiedot: Seurasaarisäätiö

Kivinokan Juhannus ja Dallapé

Mökkitunnelmaa vain muutamien minuuttien matkan päässä keskustasta! Kivinokka on mahtava pakopaikka kaupungin vilskeestä luonnon rauhaan. Täällä juhannusta vietetään Dallapé-orkesterin soittaessa juhannusaattona 23.6 kello 18 alkaen. Lähde fiilistelemään juhannusta luonnon helmaan, Kivinokkalaisen musiikin pariin. Tapahtuma on ilmainen. Lisätiedot Facebookista.


Löylyn Juhannusviikonloppu

Juhannus saunoen meren äärellä, toivottavasti mahtavaa kesäpäivää paistatellen ja upeasta musiikista nauttien? Tämäkin on mahdollista stadissa, Hernesaaren Löylyssä. Täällä juhannusta vietetään 23-25.6 aina aamusta yömyöhään. Sisäänpääsy on ilmainen, saunat kuitenkin maksullisia. Lue lisää: Löyly Helsinki.

Juhannusaaton kokkoristeily

Helmiradio ja SunLines järjestävät juhannusaattona 23.6 kokkoristeilyn, joka vie Helsingissä juhannusta viettävät ihailemaan kokkoja mereltä päin. Reitillä muun muassa Seurasaaren suurkokko sekä Suomenlinnan, Pihlajasaaren sekä Kaivopuiston kokot. Musiikkitarjoilusta vastaa DJ Jani, Helmiradiosta tuttujen 70- ja 80-lukujen soundien parissa. Ankkurit nousevat Kauppatorilta kello 19. Lisätiedot: SunLines.

Afro Sunday Juhannus Special

Apollon Terrace Bar täyttyy Afro Sunday -meiningistä sunnuntaina 25.6 kello 21. Tässä on loistava vaihtoehto juhannusjuhlinnan päättämiseen. Club Afro Boogiesta tuttu DJ D’9ice ja muut Afrobileistä tutut DJt valloittavat Afrikkalaisella ja Afro-Karaibilaiella musatarjonnallaan ja mikä parasta, tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Lisätiedot: Apollo Afro Sunday.


Misaij toivottaa hyvää juhannusta, toivottavasti Menovinkit Juhannus 2017 Helsinki sisälsivät mielenkiintoisia vaihtoehtoja jussin viettoon Stadissa!
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.