Menovinkit Helsinki | vko 14

menovinkit viikko 14

Makuelämyksiä kympillä

Syö Helsinki -viikot ovat jälleen käynnissä 13.4. saakka. Konsepti on pyörinyt jo useamman vuoden, mutta jos se ei vielä ole tuttu, on viimeistään nyt aika käyttää tämä mahtava tilaisuus ja tutustua edullisesti pääkaupunkiseudun ravintoloiden tarjontaan. Kympin annoksia tarjoaa 53 mukana olevaa ravintolaa, joiden tarjouksiin pääset tutustumaan City:n sivuilla

Erilaisia esityksiä Kallion uumenissa

Kalliossa, Porthaninkadulla sijaitseva ravintola Oiva järjestää viikottain Open stage -iltamia, lähde mukaan esimerkiksi tiistaina 4.4. kello 19.00. Tyyli on vapaa, aikaa kymmenen minuuttia, uskaltaudutko itse lavalle esimerkiksi laulamaan, näyttelemään tai runoilemaan? Vaivanpalkaksi kerrotaan tarjottavan juomapalkkio. Jos esiintyminen ei ole juttusi, voi muiden näytöksiä piipahtaa katsomaan ja kokemaan aivan ilmaiseksi.

Tutustu taiteeseen ilmaiseksi

Keskiviikkona 5.4. Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmiin pääsee tutustumaan täysin ilmaiseksi. Tämän, Helsingin Bulevardilla sijaitsevan, taidemuseon kokoelmiin kuuluvat arvokkaat ja kansainvälisesti tunnetut maalaukset. Lisäksi tällä hetkellä käynnissä on Caesar Van Everdingenin näyttely, joka vie matkalle hollantilaiseen klassisismiin sekä näyttely ikoneista, taidehistorian valossa.

Haamut huhuilevat taas Stockalla

Keltaiset haamut valtaavat viikolla 14 Stockmannit ympäri Suomen. Jos shoppailuhammasta kolottaa, kannattaa keskiviikosta sunnuntaihin suunnata katsomaan näiden tavaratalojen tarjontaa Hulluille Päiville. Alennuksia on niin kosmetiikassa, pukeutumisessa kuin kodintuotteissa, lisäksi myös esimerkiksi lippu.fi ja Flamingo Spa ovat räätälöineet omat tarjouksensa tapahtumaa varten. Tutustu jo etukäteen täällä ja muista mennä ajoissa paikalle, jos tarjouksista löytyy jotain ohittamatonta.

Tutustu oluisiin viikonloppuna

Helsinki Beer Festival 2017 on käynnissä Kaapelitehtaalla 7.-8.4. Perjantaina ovet yleisölle aukeavat kello 17 ja lauantaina kello 12, valomerkki annetaan puoli yhdeltä. Mukana on reilusti kotimaisia panimoita, mutta myös ulkomaiden tarjontaa on esillä. Tämän vuoden teemamaa onkin Unkari. Voit osallistua jollekin viidestä ennakkoon räätälöidyistä tastingeistä tai tutustua juomiin erikseen. Ja jos olut ei kuulu suosikkijuomiisi, on tarjolla myös erilaisia siidereitä. Lisätietoja Helsinki Beer Festival -sivustolta ja liput ennakkoon Tiketistä, alkaen 10€.

Viikon Stand Up-illat

Stand Up -koomikko Ilari Johansson nousee ravintola Virgin Oilin lavalle torstaina 6.4. Penalty Box – niminen esitys tukee juniorijääkiekkoilua. Liput tiketti.fi 20 €/kpl, ovet aukeavat klo 18.00, showtime klo 19.00, K-18.

Apollo Live-klubilla nautitaan jälleen Sam’s Comedy Club -illoista sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina 7.4. lavalle nousevat Tommi Mujunen, Pietari Vihula ja Jussi Simola, lauantaina 8.4. esiintymässä ovat Ali Jahangiri, Heli Sutela ja Ilari Johansson. Showtime molempina iltoina klo 20.00, liput osoitteesta lippu.fi hintaan 22,50 €.

Italian makuja maistelemaan

Mikä sen parempi tapa päättää viikko kuin brunssista nauttien. Ravintola Treffi Pub tarjoaa sunnuntaina 9.4. Italia -teemaisen ruokaelämyksen. Laajassa valikoimassa on tarjolla ihania Italian makuja aina focaccialeivästä ja puhvelinmozzarellasta, vitello tonnatoon ja Parman kinkkuun. Hintaa Treffin brunssilla on 25€. Misaij suosittelee lämpimästi pöytävarausta, sillä tämä paikka on erityisen suosittu. Lisätiedot Treffi Pubin sivuilta.

 

2 Kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.