Menovinkit Helsinki | Viikko 40

menovinkit-helsinki-viikko-40

Stadin Silakkamarkkinat

Silakkamarkkinoita vietetään Helsingin Kauppatorilla lauantaihin 7.10. saakka. Markkinat ovat avoinna ma-pe klo 7-19 ja lauantaina 7-15. Lisätiedot: Stadin Silakkamarkkinat.


3 + 1 päivää

Sokoksissa ja Emotioneissa on taas tiedossa tarjouksia, kun keskiviikosta sunnuntaihin vietetään 3 + 1 päiviä. Tuotteisiin pääset tutustumaan täällä: 3 + 1 päivää

norDIG Black Box

norDIG Black Box on Musiikkitalolla 4-6.10. järjestettävä jazz-keskeinen musiikkitapahtuma. Sibelius-Akatemian jazzin osaajat kerääntyvät yhteen viihdyttämään ja luodakseen kuvaa esimerkiksi amerikkalaisen ja suomalaisen jazzin välille. Liput myy Ticketmaster.

Käsityöristeily

Innostavatko käsityöt? Vielä kerkeää mukaan Silja Serenadella järjestettävälle käsityöristeilylle Helsingistä Tukholmaan 5-7.10. Luvassa työpajoja ja luentoja sekä lukuisia näytteilleasettajia ja kojuja. Lisätiedot Burda Suomen sivuilta.

Korkeasaaripäivä

Maailman eläinten päivänä, eli keskiviikkona 4.10. pääsee tutustumaan Korkeasaareen ilmaiseksi Korkeasaaripäivän merkeissä. Sisäänpääsy klo 10-15, lisätiedot tapahtuman Facebook-sivuilta

70-luvun disko

Puotilan Kartanon disko Svenkkassa juhlitaan lauantaina 7.10 kello 18-02 70-luvun musiikin tahtiin. Myös teemapukeutumista toivotaan ja paras asu saakin palkinnon! K18.

Menovinkit Helsinki | Museoon

  • keskiviikkona pääsee tutustumaan ilmaiseksi Sinebrychoffin taidemuseoon klo 17-20
  • Kiasman ilmaisperjantai 6.10. klo 10-20.30
  • Kansallismuseon ilmaisperjantaina klo 16-18

Menovinkit Helsinki | Viikon Stand Upit
Sirkus Finlandia

Sirkus Finlandia on jälleen Kaisaniemen puistossa ja näytöksiä on viikolla 40 luvassa tostaista sunnuntaihin. Liput ja lisätiedot: Sirkus Finlandia.

Grand Vin Helsinki

Jälleen vietetään Vanhalla Ylioppilastalolla viiniaiheista tapahtumaa, kun Grand Vin Helsinki valtaa paikan. Luvassa tunnetuimpia viinikalssikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Lisäksi tarjolla on viineihin sopivaa purtavaa maisteluannosten muodossa. Tapahtuma avoinna pe klo 15-21.30 ja la 12-20. Lisätiedot: Grand Vin Helsinki.

Suomi 100 Lasissa

Teerenpelissä ovat meneillään Suomi 100 Lasissa -teemaviikot. Nyt on mahtava tilaisuus maistella juhlavuoden kunniaksi valmistettuja pienpanimo- ja tislaamotuotteita. Lisäksi kokeiltavissa Teerenpelin omat Suomi 100 juhlaolut, -siideri ja -viski.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.