Kevät kesä 2018 kenkämuoti | Näyttävät ja trendikkäät mallit

kevät kesä 2018 kenkämuoti

Kevät kesä 2018 kenkämuoti tekee jalkineista koko asun kohokohtia. Kesän 2018 trendeissä kengät ovat näyttäviä, erikoisia ja huomiota herättäviä. Toki muotiviikoilla nähdyt trendit saapuvat usein hieman hillityimpinä versioina kauppojen hyllyille, mutta näistä takuulla saa insiraatiota kesän asuihin.

Mitkä ovat siis kevät kesä 2018 kenkämuoti top 5 tuotteet?Muovia

Kevät kesä 2018 kenkämuoti tuo jalkineisiin läpinäkyvää muovia niin kokonaisvaltaisesti kuin yksityiskohtiin. Läpinäkyvä materiaali tuo mahdollisuuksia leikitellä kauniilla ja koristeellisilla sukilla tai tuoda paljaat jalat esiin. Muovisia remmejä, varsia ja päällyksiä nähtiin muotiviikoilla useissa mallistoissa, joten trendi tulee varmasti näkymään lämpimien kelien startattua.

Un post condiviso da CHANEL (@chanelofficial) in data:

Bootseja

All cowgirls get ready, tulevana kesänä villin lännen inspiraatio on huomattavissa selkeästi niin lyhyt- kuin pitkävartisista bootseista. Rennot, mutta näyttävät bootsit yhdistyvät mahtavasti farkkushorteihin, mekkoihin ja hameisiin, luoden asenteikkaan kesälookin. Bootseihin koristusta tuovat niin kirjailut, nastat kuin metalliset yksityiskohdat, valitse perinteisistä malleista ja anna bootsien olla asusi kohokohta!

Pikkukorot

Kevät kesä 2018 tuo pienet, mutta tyylikkäät korot vahvasti esille. Nyt korkeille koroille voi sanoa tyylikkäästi hyvästit, sillä kesän rientoihin sopivat trendienkin mukaan mahtavasti matalat minikorot. Sympaattiset ja mukavat korot yhdistyvät niin sandaaleihin kuin kevyisiin nilkkureihin. Esimerkiksi sukanvarsisaappaat  matalilla koroilla ovat ehdoton must-have tänä kesänä! Trendikkäitä kesällä 2018 ovat myös erikoiset ja originellit korot, joilla varmasti erotut eduksesi.

Un post condiviso da Miu Miu (@miumiu) in data:

Un post condiviso da Tibi (@tibi) in data:

Remmit ja nyörit

Kenkämuoti tuo jälleen kerran remmit ja nyörit kesän kenkiin. Roomalainen inspiraatio on ollut useina vuosina pinnalla sandaaleissa, mutta kevät kesä 2018 tuo remmeihin hienostuneen evoluution. Remmit ja nyörit ovat elegantteja, kauniin soljin ja yksityiskohdin koristeltuja, joka piristää mukavasti tätä jo useina vuosina nähtyä trendiä.

Un post condiviso da Dior Official (@dior) in data:

Tennarit

Paksut ja näyttävät pohjat, värikkäät yksityiskohdat ja mukavuutta huokuvat mallit ovat kevät kesä 2018 kenkämuotia tennareissa. Tulevana kesänä hillityt ja huomaamattomat tennarit voi vaihtaa katseita kääntäviin malleihin, joilla kesän rientoihin on varmasti mukava lähteä. Platform-pohjat niin tennareissa kuin sandaaleissa tuovat mieleen 90-luvun ja nämä trendit antavat tosiaan luvan heittäytyä omalaatuisin jalkine valinnoin.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.