Tyylikäs kevät/kesä 2017 – Trendikatsaus

kevät/kesä 2017 trendit

Kevät/Kesä 2017 tekee tuloaan, päivät pitenevät ja pian sääkin alkaa lämmetä. On siis aika tutustua kauden vaikuttavimpiin trendeihin ja selvittää, mitä muodin maailma tarjoaa meille kaudelle kevät/kesä 2017. Ensimmäisistä muotinäytöksistä bongatut ilmiöt tarjoavat niin täysin uutta kuin jotain jo ennestään tuttua, joista jokainen voi varmasti löytää jotain omaan tyyliinsä sopivaa. Uppoudutaan siis hetkeksi tutustumaan, mitä kesä tuo tullessaan.


80-luku kevät/kesä 2017 trendeissä

80-luku on niin suuresti esillä kesän trendeissä, että Misaij omisti sille aivan oman artikkelinsa. Tutustu ja ihastu siis täällä: 80-luku on täällä taas.


Sano se vaatteillasi

Sloganit, sanat ja printit tuovat persoonalliset tuulahduksen uusiin trendeihin. Niin sanottu statement t-shirt on kauden kuuma juttu; mitä ikinä sinulla onkin mielessäsi, poliittisista kannanotoista motivoiviin lausahduksiin, sano se teemaasi sopivalla printtipaidalla ja seiso sanojesi takana.


Raikkaat raidat ja epäsymmetriset muodot

Raidat trendi 2017Raidat ovat jo muutamia vuosia pysytelleet vahvasti trendilistoilla, eikä tähän ole tulossa muutosta. Asukokonaisuuksissa nähdään suuria, hätkähdyttäviä ja tyylikkäitä versioita, joissa väreillä leikitellään rohkeasti ja runsaasti. Toisaalta myös hillitymmät raidat ovat osa bisnespukeutumista ja asiallisia asuja, ohuine ja kaksivärisine vaihtoehtoineen. Raitoja nähdään myös epäsymmetrisissä asuvaihtoehdoissa. Toisaalta epäsymmetria on reilusti esillä niin yksiolkaimisissa vaatteissa kuin erilaisten leikkausten ja printtien luovissa yhdistelyissä.

Aamutakki ja trenssi

Huoleton, rento ja väljä takki on helppo vetäistä minkä tahansa asukokonaisuuden päälle. Kevään vielä ajoittain koleissa ilmoissa tai kesän 2017 viilenevissä illoissa klassisilla linjoilla varustettu, perinteinen beige trenssi on ehdoton must-have tuote. Toisaalta aamutakkimainen kietaisutakki on kauden uusi tulokas. Eleganteista ja näyttävistä materiaaleista, pehmeisiin ja huolettomiin versioihin, näistä jokainen voi löytää oman tapansa tuoda kodista tutun tyylinsä kaduille.


Bretelle-toppi ja iho näkyviin

Uuman paljastaminen on seksikäs tapa tuoda ihoa näkyviin. Rintaliivimäinen bretelle-toppi on yksi kevät/kesä 2017 kuumimmista trendeistä. Toiset uskoivat, etteivät napapaidat enää koskaan 90-luvun villityksen jälkeen palaisi muotiin, mutta täällä ne ovat taas yllättävänkin nopeasti. Edistystä 90-luvusta tuo tyylikkäämpi yhdisteleminen. Koko vatsaa ei enää jätetä näkyviin vaan Bretelle-toppi yhdistetään trendikkäästi korkeavyötäröisiin housuihin ja hameisiin. Myös läpinäkyvyys antaa mahdollisuuden tuoda kehoa muodikkaasti näkyviin. Näen/en näe-efekti on nähtävissä niin mekoissa kuin hameissa. Intiimialueet peitetään selvemmin ja kehon kauniita alueita tuodaan esille läpinäkyvillä kankailla. Esimerkillinen tuote on yksinkertainen minihame, jonka peittää läpikuultava maksihame.


Sporttinen salilta kaupungille

Sportti on tämän hetken yksi vahvimmista trendeistä. Sen aistii niin urheilun ja hyvinvoinnin suuresta esillä olosta kuin sporttisen vaatetuksen suosiosta. Omaa urheilullisuuttaan halutaan nyt tuoda esiin myös arkisessa pukeutumisessa. Trendikkäät tennarit, rennot ja teknisistä materiaaleista loihditut takit ja hupparit sekä housut ja leggingsit valloittavat katuja kaudella kevät/kesä 2017. Värit ovat kirkkaita ja raikkaita ja kuvaavat kauniisti urheilumaailman vauhdikkuutta ja energiaa.

Kukkia ja grafiikkaa

Kevät/Kesä 2017 tuo kukkaprintit jälleen kerran vahvasti esille. Trendi on vallinnut jo pitkään, mutta nyt uusia printtejä ja värejä tuodaan esiin erikokoisina ja kokonaisvaltaisina. Päästä varpaisiin puetut kukkamekot antavat aistikkaan ja feminiinisen lookin, mutta myös pienemmät kukkaefektit ovat kaunis lisä muuten yksinkertaiseen asukokonaisuuteen. Myös graafiset kuviot tuovat mielenkiintoisen lisän vaatetukseen. Pienet toisiinsa yhdistetyt kuosit tai suuret ja erottuvat kuviot ovat trendikäs valinta kevät/kesä 2017 hetkiin.


Khaki ja valkoinen

Värien ja kuosien kukoistaessa, myös muutamat neutraalit ja hillitymmät sävyt saavat jalansijaa. Kauniit khakin sävyt ihastuttavat ja tuovat tasapainoista sekä yksinkertaisuudessaan eleganttia lookia kesähetkiin. Toisaalta puhdas ja helppo valkoinen nähdään somissa ja viehättävissä mekoissa. Valitse siis rentoon kesäpäivään neutraali ja hempeä, esimerkiksi kauniilla röyhelöillä koristeltu mekko, ja asusi on täysin trendien tasalla.

Mitä ajatuksia sinulle herää kevään ja kesän 2017 trendeistä? Jaa mielipiteesi ja osallistu keskusteluun alla!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.