Kesän 2017 festarit | Kesäkuu

kesän 2017 festarit kesäkuu

Kesän 2017 festarit starttaavat pian ja musiikista saa taas nauttia festaritunnelmissa ympäri maata. Ystäviä, hyvää musiikkia, loistavaa tunnelmaa ja bailufiilistä löytyy varmasti jokaisilta festareilta, valittavaksi jää vain kuinka monille osallistua. Kesän 2017 festarit tarjoavat suuren kattauksen esiintyjiä, tapahtumia sekä meininkiä ja musiikkityylit vaihtelevat aina popista, räpistä ja rockista, bluesiin, elektroon ja jazziin. Lavat täyttävät niin kotimaiset suosikkiartistit kuin ulkomaalaiset superstarat. Kesän 2017 festarit sisältävät siis varmasti jokaiselle jotakin.


Kesän 2017 festarit


Savo Block Party

Tämä kesän 2017 festariskenen uusi tulokas ilahduttaa varmasti räpin ja Suomimusan ystäviä. Esiintyjiksi lauantaina 27.5 järjestettävään Savo Block Partyyn on kerätty monipuolinen ja kotimainen artistikattaus, joka viihdyttää niin nuoria kuin aikuisiakin näillä ikärajattomilla yhden päivän festareilla. Nikke Ankara, Arttu Lindeman ja Ollie ovat muutamia esimerkkejä tämän tapahtuman artisteista, lisäksi improvisaatioräp nousee täällä suureen rooliin, kun Kierto Sawo Battle julistetaan käyntiin. Tapahtumapaikka: Vanhan ratapihan aukio, Savonlinna. Info&Liput: Savo Block Party.

Finnish Death Metal Maniacs Fest

Death Metallin ystävät voivat 2-3.6 suunnata Poriin. Täällä pärähtävät käyntiin kahden päivän Death Metal Maniacs Festivaalit, joissa musasta vastaavat lukuisat artistit niin old school starat kuin uudemmat tulokkaat. Mukana muun uassa Rippikoulu, Death Strike ja Black Crucifixion. Info&Liput: Finnish Death Metal Maniacs Fest.

Finnish Sauna Festival

Toinen tulokas kesän 2017 festareilla on Finnish Sauna Festival. Täällä festaritunnelmaa luodaan saunomalla, nauttimalla suomalaisesta grilliruoasta, kotimaisen musiikin tahdittamana. Festivaalit järjestetään kolmessa eri kaupungissa: Helsingissä Olympiastadionin edustalla 8-11.6, Turussa Aurajoen kupeessa Linnanpuistossa 15-18.6 ja Jyväskylässä Lutakonaukiolla 10-13.8. Näiden festareiden erikoisuus ovat saunat, tapahtuman aikana onkin mahdollisuus nauttia saunomisesta kymmenissä erilaisissa saunoissa, aina iqlu- ja rekkasaunasta, vedenalaiseen saunaan. Artisteina nähdään Suomen kuumimpia nimiä, kuten Janna, Isac Elliot, Evelina ja Arttu Wisari. Info&Liput: Sauna Festival.


Juhannusfestarit 2017

Monelle suomalaiselle juhannuksen juhliminen festareilla on varmasti jo tapa ja festarit ovatkin varmasti varteenotettavia vaihtoehtoja keskikesän juhlintaan. Ympäri Suomea järjestetään juhannusviikolla lukuisia festareita, kuten Mid Summer Sound, RMJ, Nummirock ja Himosjuhannus. Lue lisää juhannuksen festareista: Juhannusfestarit 2017.

RockFest

RockFest tuo rockin kuumat nimet Vantaan Vehkalaan 9-10.6. Tämä ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali toteutetaan kahden lavan ja parinkymmenen artistin voimin. Pääesiintyjinä nähdään Rammstein ja Evanescence, mukana myös mm. Michael Monroe ja Kotiteollisuus. Info&Liput: RockFest.

Sideways

Helsinkiin Teurastamon alueelle kohoava Sideways festivaali tulee jälleen 9-10.6. Luvassa on monipuolista musiikkia, laadukasta ruokaa ja juomaa sekä mahtavaa fiilistä. Esiintyjäkattaukseen kuuluu lukuisia artisteja, kuten Editors, Tommy Cash, Sanni ja Dinosaur Jr. Info&Liput: Sideways.


Saaristo Open Festival

Kaarinassa, Hovirinnan rannassa bailataan 9-10.6 kahdentoista artistin voimin. Näille festareille ei ole ikärajaa, joten tunnelmaa pääsee fiilistelemään koko perheen voimin. Artisteina nähdään suomalaisia suosikeita, kuten Mikael Gabriel, Ellinoora, Yö ja Suvi Teräsniska. Info&Liput: Saaristo Open festival.

PurpFlash

PrupFlash rantafestivaalit valtaavat Kouvolan Käyrälammen hiekkarannan 9-10.6. Tarjolla on kotimaista räppiä, Hip-Hoppia ja Poppia kuumien artistien tarjoilemana. Rannalla bailufiiliksesta vastaa mm. Alex Mattson, Reino Nordin, Spekti ja Mikael Gabriel. Tapahtuma on ikärajaton. Info&Liput: PurpFlash.

Lappeefest

Lappeenrannassa festarifiilis saadaan käyntiin 15-18.6 uudella Marian aukiolla, keskuspuistossa ja Amarillo ravintolamaailmassa. Torstaina tapahtuma on ikärajaton ja nuorille suunnattu. Musiikista vastaa mm. Arttu Lindeman ja Herbalisti. Perjantaina ja lauantaina bailataan K-18 meiningeissä mm. Apulannan, JVG:n ja Kaija Koon tahtiin. Vielä sunnuntainakin menoa riittää, tällä kertaa perheen pienimmille. Mukana mm. Hevisaurus ja Taikuri Luttinen. Info&Liput: Lappeefest.


Provinssi

Kesän 2017 festarit sisältävät myös vanhoja tuttavuuksia. Jo vuodesta 1979 asti järjestetty Provinssi on varmasti erinomainen valinta festarikesän juhlintaan. Seinäjoen Törnävänsaari täyttyy lukuisista artiseista, mahtavasta menosta ja hyvästä fiiliksestä 29.6-1.7. Ellie Goulding, Jenni Vartiainen, Ultra Bra ja Vesala ovat vain muutamia Provinssin laajasta artistikattauksesta. Info&Liput: Provinssi.

Iskelmä Festivaali

Himos Areenalla iloitaan iskelmän tahtiin 29.6-2.7, lavoja on neljä ja artisteja yli 40! Nimestä huolimatta artistikattaus Iskelmä festivaaleilla on monipuolinen ja laaja. Torstaina mukana mm. Roope Salminen ja Koirat sekä Antti Tuisku, Perjantaina Haloo Helsinki! sekä Lauri Tähkä ja lauantaina Juha Tapio sekä Chisu, lisäksi mahtava annos muita ihania kotimaisia suosikkeja! Musan lisäksi tarjolla on mahdollisuus esimerkiksi lavatansseihin, paljuiluun sekä benjihyppyihin ja omia laulutaitojakiin voi esitellä karaoken parissa. Info&Liput: Iskelmä Festivaali.

Go90s

Ysäritunnelmaan uppoudutaan kahdella paikkakunnalla samaan aikaan eli 30.6-1.7 Imatralla Virranpuistossa ja Joensuussa Laulurinteellä. Ysäri musasta nautitaan autenttisten ‘90s tähtien parissa. Artistikattauksiin kuuluu muun muassa Raptori, Cascada, Taikapeili, DR. Bombay ja Mr. President, nostalgista fiilistelyä siis tiedossa! Info&Liput: Go90s.

Tuska

Kesän 2017 festarit sisältävät toki myös pitkän historian omaavan Tuska Festivaalin. 1998 syntynyt festivaali järjestetään tänä vuonna Suvilahden kentällä Helsingissä 30.6-2.7. Metallimusiikin ystäville tarjoillaan suuri kattaus artisteja, joihin lukeutuu mm. Mastodon, Mayhem, Sonata Arctica ja Apocalyptica. Info&Liput: Tuska.

Lue myös Kesäfestarit 2017 | Heinäkuu ja inspiraatiota kesän 2017 festaripukeutumiseen täältä: Coachella-festarit!


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.