Kenkämuoti | 10 talven 2017-2018 trendiä

kenkämuoti trendit talvi 2017-2018

Kenkämuoti on hyvin linjassa talven 2017-2018 muiden trendien kanssa. Näyttävyyttä, kepeää leikkimielisyyttä, tyylikästä hienostuneisuutta, todella jokaiselle jotakin. Jalkineet voivat parhaimmillaan luoda koko asun ja tänä talvena monet upeat trendit mahdollistavat juuri tämän. Muodikkaan näyttävät vaihtoehdot ihastuttavat ja pitävät jalat lämpiminä, poimi suosikkisi ja astu tyylillä talveen.


Punaiset kengät

Punainen on tänä talvena todella suosittu väri, niin vaatetuksessa kuin jalkineissa. Kenkämuoti tarjoaa nyt punaisia kenkiä monissa eri malleissa ja tämä näyttävä väri auttaa sinua varmasti erottumaan joukosta rohkealla ja trendikkäällä tavalla. Yhdistä muihin punaisen sävyihin, kokonaisvaltaisen trendilookin luomiseksi tai tuo ihanasti väriä muuten tummaan asuun.

valkoiset kengät

Valkoiset kengät tekevät paluun trendilistoille. Nyt bootseja, saappaita ja tennareita tarjoillaan puhtaan tyylikkäissä ja hienostuneissa valkoisen sävyissä. Yhdistä kauniisti trendikkäisiin housupukuihin tai valitse näyttävät valkoiset saappaat hameen kaveriksi. Valkoiset tennarit ja maiharit ovat tyylikäs valinta rennompiinkin lookeihin!

Tästä upeat kengät Zalandolta.

 

Kiiltoa ja kimalletta

Kimalletta nähdään tulevan talven bilepukeutumisessa päästä varpasiin. Säväytä uskomattomilla glitterisaapikkailla tai anna hopean sävyjen tuoda jalkineisiisi upeaa kiiltoa. Kimaltavat koristeet kengissä ovat mahtava valinta illanviettoon ja juhliin, näyttävän asun luomiseksi.


 

Maiharit

Maihinnousukengät ovat olleet esillä melko tasaisesti joka vuosi, mutta tänä vuonna niitä on nähty useammissa mallistoissa. Vahvat korkealle ulottuvat varret, näyttävillä nyöreillä, luovat asentteekkaan, mutta samalla rennon lookin. Kenkämuoti tarjoilee myös erivärisiä pohjia ja nättejä yksityiskohtia mukavissa lyhytvarsisissa maihinnousukengissä.

Sukkavarsisaappaat

Sukkavarsisaappaat valloittavat talvella 2017-2018. Nämä ihoa sääriä myötäilevät jalkineet ovat mahtava valinta esimerkiksi hameen tai mekon kanssa. Toisaalta sukanvarret mahtuvat mukavasti myös farkkulahkeiden alle tai päälle. Nämä ovat talven todellinen hittituote, kokeile rohkeasti!

Tutustu Zalandon kenkävalikoimiin tästä.

 

Erikoiset korot

Erikoiset korot varastivat katseet lukuisissa talven 2017-2018 näytöksissä. Koroissa on tänä talvena havaittavissa mukavaa leikkimielisyyttä, kauniita koristeita ja geometrisia sommitelmia. Näillä koroilla käännät takuulla katseita ja tuot originellin sivauksen lookiisi.

Bootsit

Cowboybootisit ovat aina toisinaan pyörineet trendilistoilla, mutta tänä vuonna kenkämuoti on päivittänyt nämä tutut bootsit siistillä ja näyttävällä tyylillä. Väreissä ja materiaaleissa on mistä valita ja malli saa inspiraationsa perinteisistä Cowboybootseista, kauniilla ja freesillä tavalla. Yhdistä nämä tänä talvena farkkuihin ja mahtava trendiasu on valmis.


Pitkät varret

Päälle polven ylettyvät varret ovat saappaissa nyt vahva trendivalinta. Yhdistä vaikka napakoihin leggingseihin saadaksesi todella näyttävän muotilookin. Anna pitkävartisten saappaiden olla asusi kohokohta, näiden kanssa säväytät ilman sen suurempia asusteita!

Karvaa ja pörröä

Karvaa ja pörröä on tänä talvena enemmänkin liikenteessä, kun jalkineiden lisäksi pörröisyyttä nähdään niin vaatteissa kuin asusteissa. Pörrökengät ovat takuuvarmasti lämpimät ja tuovat talven asuvalintoihin mukavaa hauskuutta ja kepeyttä. Nämä sopivat kivasti rentoihin ja sporttisiin asuihin.


Sandaalit sukilla

Tästä yhdistelmästä voi olla montaa mieltä. Nyt ei kuitenkaan puhuta perus remmisandaaleista ja tennissukista, vaan näyttävistä korkosandaaleista ja kauniista yksityiskohdilla koristelluista sukista. Hienostuneet korkosandaalit tai avokkaat on nyt lupa pukea myös talveen, yhdistä upeisiin ja lämpimiin sukkiin luodaksesi omaperäisen talvilookin.

Onko tämän vuoden kenkämuoti mieleesi? Lue myös talven 2017-2018 kauneustrendeistä täältä!

Kuvat: Misaijn Polyvore -sivu.

New Season 300 x 250

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.