Juhannusfestarit 2017

juhannusfestarit 2017

Juhannusfestarit 2017 sisältävät niin klassikoita kuin uusia tulokkaita. Juhannuksen vietto festareilla on jo varmasti perinne monelle suomalaiselle ja toki näiden tapahtumien kattaukset ovat mahtava vaihtoehto perinteiselle mökkijuhannukselle. Juhannusfestarit 2017 tarjoavatkin monipuolisen, viihdyttävän ja varmasti hyvää meininkiä takaavan kokoelman tapahtumia ympäri Suomea. Poimi siis Juhannusfestarit 2017 suosikkisi ja vietä keskikesää mahtavissa festarifiiliksissä!


Juhannusfestarit 2017


RMJ

RMJ eli Raumanmeren juhannus on viihdyttänyt jo vuosia ja 2017 ei tee poikkeusta. Otanlahden rannassa juhlitaan 22-24.6. Uudistuksia ja suurennuksia on tehty, jotta festareilta löytyy jokaiselle jotakin ja unohtumattomat bileet on taattu. Neljä mahtavaa lavaa täyttyvät niin kotimaisista kuin ulkomaalaisista huippuartisteista. RMJ Stage toimii päälavana ja täällä esiintyy mm. The Rasmus, Haloo Helsinki ja Apulanta. Rauma Vice -lava on pienempi, mutta täynnä energiaa. Urbaanimusa raikaa täällä mm. Nikke Ankaran, Evelinan ja Tippa-T:n voimin. Back to the future -lava takaa retromeininkiä ja menosta vastaavat mm. Günther, Yö Ja Shaggy. Mecano Beach -lavan tuntumassa bileet ja bailaus ovat varmasti käynnissä kun estradin valtaavat mm. Knife Party, Tungevaag & Raaban sekä Alex Mattson. Info&Liput: RMJ.

Rock’n’Roll Jamboree

Rock’n’Roll Jamboree tarjoilee tunnelmaa perinteisen rock’n’rollin ja rockabillyn parissa. Paikalla Porin Yyterissä 22-24.6 on niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia artisteja ja meininki on varmasti katossa. Mukana muun muassa Leroi Brothers, Zipheads, Basementones ja Nevrotix. Info&Liput: Rock’n’Roll Jamboree.

Nummirock

Juhannusfestarit 2017 sisältävät myös pitkän historian omaavan Nummirockin. Kauhajoen Nummijärvellä Jussia vietetään Nummirockin parissa 21-24.6. Täällä tunnelmaa ja fiilistelyä on luvassa metallimusan ystäville. Artistikattaukseen kuuluu muun muassa Wolfheart, HateSphere, Insomnium ja Mokoma. Info&Liput: Nummirock.


Himos juhannus

Himos juhannuksessa on juhlittu keskikesää musiikin parissa jo 18 vuotta. Tänä vuonna Himoksella bailataan torstaista lauantaihin 22-24.5. Musiikista vastaavat Suomen musaskenen vahvat artistit. Mukana muun muassa JVG, Profeetat, Sanni ja Robin. Festarialueella on myös paljon muuta tekemistä, kuten Glow Beach Party teltta, joka tuo rantameininkiä rave-henkisesti, Taffel tarjoaa varmasti unohtumattomat vaahtobileet ja Himos hotellin kupeessa bileistä vastaa Etupihadisco. Lisäksi paikalla voi ottaa itsestään mittaa rodeohärällä ja benjihypyllä tai ihan vaan rentoutua saunan ja paljun voimin. Info&Liput: Himos Juhannus

Kalajoen Juhannus

Kalajoen Juhannus on ikärajaton, kolmen päivän festivaali 22-24.6 ja se järjestetään Kalajoen kauniissa maisemissa Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintola Stagen alueella. Torstaina menosta vastaa mm. Spekti ja Gasellit, perjantaina Lauri Tähkä ja Bärdi sekä lauantaina Klamydia sekä Uniikki. Lisäksi lauantaina Kalajoen Juhannus ottaa osaa Hula Hula -kampanjan tanssikilpailuun! Info&Liput: Kalajoen Juhannus.

Tahko Juhannus

Tahko Event Park Tahkovuoren kupeessa täyttyy keskikesän juhlijoista kahtena päivänä 23-24.6. Perjantaina juhlintaa tahdittaa mm. Movetron, Arttu Lindeman ja Teflon Brothers. Lauantaina lavan valtaavat esimerkiksi ruotsalainen ysärisuosikki Basic Element, Roope Salminen ja Koirat sekä Apulanta. Tahkolla bailataan myös vaahdon keskellä, vaahtobilealtaan vaahtotykin ja DJ:n tahdittamana. Rentoa menoa siis varmasti tarjolla. Info&Liput: Tahko Juhannus.


Juhannus Stadissa

Vaikka Jussina Helsinki ammottaa usein tyhjyyttään, järjestetään pääkaupungissa kuitenkin kahdet menon takaavat Juhannusfestarit 2017 kaupunkiin jääville. Hernesaaren Juhannusta juhlitaan Hernesaaren rannan bilekeitaassa 22-24.6. Torstaina keskikesän juhlinnan starttaa Irina, perjantain meiningistä vastaavat Roope Salminen ja Koirat ja lauantaina biletetään Menneisyyden Vangit bändin tahtiin. Mahdollisuus on myös saunontaan, makkaranpaistoon ja Juhannuskokon ihailemiseen. Info&Liput: HSR Juhannus

Toinen Juhannustapahtuma Helsingissä on Stadin Juhannus. Bilepaikkana toimii Kaivopuiston edustalta löytyvä Lonnan saari. Esiintymislavoja on kaksi yksi sisällä ja toinen ulkona, eli juhlia sopii siis niin sateessa kuin paisteessa. Artistikattaukseen kuuluvat muun muassa kotimaista r’n’b:tä soittava Karri Koira, rockmusaa tarjoileva Pimeys sekä räp-ryhmä Gasellit. Paikalla tarjoilusta vastaavat Lonnan ravintola sekä vohvelibaari. Saarelle pääsee maksullisella vesibussila Kauppatorilta. Info&Liput: Stadin Juhannus.

Valtteri Festival

Myös Tampereella Juhannusta voi viettää kaupungissa Valtteri Festivaaleilla. Paikkoina toimivat Tullikamarin pakkahuone & Klubi, telakka ja terassit. Esiintyjien joukossa nähdään niin Iisa, Litku Klemetteri kuin Annukka. Paikalla hauskuuttamassa myös ryhmä Stand Up komiikan konkareita. Info&Liput: Valtteri Festival.

Mitkä juhannusfestarit 2017 sinä valitset?

Lue myös muista festareista: Kesän 2017 festarit | Kesäkuu ja Kesäfestarit 2017 | Heinäkuu
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.