Ihana Cafe Roasberg

Cafe Roasberg

Cafe Roasberg on Helsingin Rautatientorin kupeessa, loistavalla ja keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä sijaitseva persoonallinen kahvila. Cafe Roasberg on ilahduttanut Mikonkadulla jo muutaman vuoden ja viimeisimmän käynnin perusteella voi sanoa, että kahvila on suosittu kohtaamispaikka, eikä syyttä. Kahvilassa on ihanan rento tunnelma ja miellyttävä palvelu. Sisustus on mukavan persoonallinen ja rento. Ja kuten jo mainittua, sijainti on mitä keskeisin.


Cafe Roasbergin rentoa sisustusta
Cafe Roasbergin rentoa sisustusta – Kuva: Saija/Misaij

Cafe Roasberg – Valikoima: “Coffee, Lunch & Wine”

Mitä tulee Cafe Roasbergin valikoimaan, voisi sanoa, että se on sopiva. Tarjolla siis on perinteisiä kahvilatuotteita, kuten kaikki yleisimmät erikoiskahvit, teet, leivät, smoothiet sekä makeat leivonnaiset. Kahvilassa tarjoillaan myös lounasta, joka on joko vaihtuva keittolounas hintaan 9,90 € tai salaatti valituista täytteistä. Salaattia on tarjolla myös illemmalla. Hinta on 9,90 € kahdella täytteellä, kolmella 12,10 € ja neljällä 14,00 €. Täytevalikoima on suht monipuolinen ja salaatit ovat runsaita, tuoreista raaka-aineista tehtyjä. Lisäksi salaatin oheen saa ihanaa gluteenitonta siemennäkkäriä!

Cafe Roasbergin valikoimaa
Cafe Roasbergin valikoimaa – Kuva: Saija/Misaij

Tällä kertaa Cafe Roasbergin laadukkaan latten kumppaniksi valikoitui gluteeniton ja vegaani raakakakun pala, maultaan lakritsi-vadelma, joka oli erittäin hyvää. Hintaa kakkupalalle ja lattelle tuli yhteensä noin 10 euroa. Raakakakkuja oli useampia erilaisia, joista kaikki gluteenittomia. Myös sämpylän saa pyydettäessä gluteenittomana, jos kaipaa kahvin kumppaniksi jotain suolaista. Ilahduttavaa Cafe Roasbergissa on se, että valikoimaan kuuluu myös pieni, mutta erittäin riittävä viinivalikoima.


Cafe Roasberg – Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että Cafe Roasberg on mukava, rento ja viihtyisä kahvila. Valikoima on siitä loistava, että keskeisellä paikalla sijaitsevaan kahvilaan voi poiketa joko pelkästään kahville, tai halutessaan esimerkiksi salaatille ja nauttia samalla lasin viiniä. Ja plussaa tottakai gluteenittomista vaihtoehdoista. Palvelu oli oikein miellyttävää ja lähtiessä jopa toivotettiin hyvät päivänjatkot. Ainoa miinus oli wc-tilojen epäsiisteys.

Ainakin aiempina kesinä on Cafe Roasberg tarjonnut kaupunkilaisille myös terassin, johon aurinko paistaa mukavasti ja pitkään. Kesäisiä terassisäitä odotellen.. Kahvila on auki ma-to: 8-23, pe: 8-24, la: 10-24, su: 10-21. Osoite on Mikonkatu 13 ja lisätietoja löytyy osoitteesta roasberg.fi. Misaij suosittelee!


1 Kommentti
  1. Hei, etsin glögitapaamispaikkaa ystäväni kanssa Helsingin keskustasta perjantaille,
    saahan teiltä glögiökin … perjantaina 30.11. jo?
    Yst terveisin Tarja Haili-Kilpiö 045 674 9752

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.