Brunssi Dylan Arabianrannassa

Dylan brunssi

Brunssit ovat ihania ja Misaij käy säännöllisesti herkuttelemassa viikonloppuisin eri paikoissa. Tällä kertaa paikaksi valikoitui brunssi Dylan Arabianrannassa, jonka voi sanoa olevan varma valinta, kun haluaa hyvän, runsaan brunssin. Neljäskään kerta Arabianrannan Dylanissa ei tuottanut pettymystä.

Kenelle?

Brunssi Dylan Arabianrannassa soveltuu täydellisesti perheille ja esimerkiksi pienten lasten kanssa. Kävijäkunnasta huomaa, että Dylanilla on lapsiystävällinen maine, mutta paikalla oli myös ystäväporukoita ja pariskuntia. Ravintola on avoin ja tilava, hieman jopa ruokalatyyppinen, mutta tunnelma on hyvä ja puheensorinaa riittää.

Brunssi Dylan Arabianranta

Palvelua sai tällä kertaa hetkisen odotella, mutta se oli iloista ja ystävällistä. Ravintolan puolella taisi olla vain yksi henkilö töissä ja keittiössä muutama. Maksamista ja pyydettyä gluteenitonta leipää sai siis hetken odotella. Jos olet tehnyt pöytävarauksen, on pöydälle laitettu kyltti nimelläsi varustettuna ja tarjoilijan mukaan paikan voi etsiä itse, mennä istumaan, nauttia brunssi ja maksaa vasta lähtiessä.

Mitä brunssi Dylan Arabianrannassa sisältää?

Dylanin brunssi on tunnettu juuri runsaudestaan. On ihanaa marjarahkaa, croissantteja, muutama lämmin ruoka, paljon ihania salaatteja, tuoreita hedelmiä, pieniä makeita leivonnaisia, mehuja, kahvia ja teetä. Lisämaksusta on myös toki skumppaakin tarjolla. Erityisruokavaliot on otettu hyvin huomioon, kaikissa ruoissa on hyvin merkittynä se, onko ruoka esimerkiksi gluteeniton ja tarvittaessa lisää apua saa henkilökunnalta. Gluteenittomaksi jälkkäriksi sai keittiöstä pyytämällä esimerkiksi ihan maukkaita minimuffinsseja jäätelöllä ja tuoreilla marjoilla. Ja pakko sanoa, että annoksen esillelaitto oli kaunis.

Brunssina Dylanin vahvuudet ovat maukkaassa, monipuolisessa ja runsaassa salaattivalikoimassa sekä lapsiystävällisyydessä. Brunssille on helppo mennä tietäen, että laajasta valikoimasta löytyy varmasti jotain hyvää jokaiselle, myös esimerkiksi kasvisruokailijoille, tunnelma on mukava, ja jos on lapsien kanssa liikkeellä, on tämä hyvä vaihtoehto.

Milloin, missä ja minkä hintainen?

Arabianrannan Dylan sijaitsee nimensä mukaisesti Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Hämeentie 153 B. Paikalle pääsee hyvin julkisilla ja autolla liikkuvat löytävät parkkipaikan yleensä helposti tienvarresta. Arabianrannan Dylanin brunssi on aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00 – 15.30. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä paikka on suosittu. Brunssin hinta on 19,90 € ja 4-10-vuotiaille lapsille hinta on 1€/ikävuosi.

Kiitokset kuvista Sinille!Lue täällä lisää menovinkeistä ja muusta.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.