Aurinkolasit 2017 | 5 trendikästä vaihtoehtoa

aurinkolasit 2017

Aurinkolasit 2017

Aurinkolasit 2017 -valikoimissa on upeita vaihtoehtoja loppukesän kirkkaisiin päiviin. Vielä on hyvin aikaa tarttua tämän hetken kuumiin trendeihin ja hommata aurinkolasit 2017 esimerkiksi lukuisista alennusmyynneistä. Puhuttiin sitten mistä kesästä tahansa, aurinkolasit ovat aina tärkeä ja näyttävä asuste kesälookeihin. Omille kasvoille sopivat, kauniit aurinkolasit viimeistelevät asukokonaisuudet mahtavasti, suojaten samalla silmiä auringon säteiltä.

Mutta mitkä ovat kuumimmat ja trendikkäimmät aurinkolasit 2017? Poimi viisi mahtavaa vaihtoehtoa alta!

1. Peilaa ja väritä muo

Ray-Ban Aurinkolasit | Sunglasses Shop
Guess Aurinkolasit | Sunglasses Shop
 


Peililinssit ovat olleet jo muutaman vuoden suuressa suosiossa ja tänä kesänä valikoimat vain kasvavat. Peililinssejä on nyt tarjolla uskomattoman upeissa sävyissä, valitse esimerkiksi supertrendikäs ruusukulta, merellisen raikas sininen tai ihanan aurinkoinen oranssi. Peililinsseillä luot viettelevän ja salaperäisen lookin, joka tuo pirteän tuulahduksen niin sporttiseen kuin hienostuneeseen asukokonaisuuteen. Mikäli peilit eivät ole juttusi, on aurinkolasit 2017 -valikoimissa myös mahtavia värilinssejä, joilla antaa kiehtovia sävyjä kasvoillesi. Yhdistä esimerkiksi muiden asusteiden värien kanssa, luodaksesi katseita kääntävän trendilookin.

2. Pyöreät ja kulmikkaat

Jimmy Choo Aurinkolasit | Sunglasses Shop
Miu Miu Aurinkolasit | Sunglasses Shop
 


Muodoissa on mistä valita. Pyöreät, hippityylistäkin tutut aurinkolasit ovat yksi kesän suosikkituotteista. Pyöreillä pokilla luot rennon ja originellin tyylin. Yhdistä vaikka maksimekkoon tai rentoon t-paita-/farkkuyhdistelmään ja 60-luvusta muistuttava muodikas asukokonaisuus on valmis. Toisaalta myös kulmikkaat geometriset muodot ovat olleet vahvasti esillä. Kuten pyöreät pokat, nämäkin tuovat hauskoja ja huolettomia vaihtoehtoja aurinkolasit 2017 -valikoimiin.3. Retro lentäjä

Ray-Ban Aurinkolasit | Sunglasses Shop
Michael Kors Aurinkolasit | Sunglasses Shop
 


Lentäjälasit ovat pysyneet trendilistoilla vuodesta toiseen, eikä tälle näy loppua. Jos haluat ajattoman kauniit ja näyttävät pokat on tämä malli ehdoton valinta. Nämä pokat istuvat mahtavasti useiden kasvoille ja luovat aina trendikkään lookin, jota on vaikea vastustaa. Lentäjämalliset aurinkolasit 2017 tuntuvat saaneen inspiraatiota myös retrohengestä, kun muovi ja metalli yhdistyvät kauniin värisiin linsseihin, tuoden mieleen menneet vuosikymmenet.  Lisäksi kulmakarvojen kohdalle lisätty metallinen tukivarsi on nyt erittäin muodikas ja esiintyykin lentäjälasien lisäksi myös muissa malleissa.

4. Kissat ja ovaalit

Tom Ford Aurinkolasit | Sunglasses Shop
Jimmy Choo Aurinkolasit | Sunglasses Shop
 


Nämäkin retrotyyliä huokuvat muodot ovat tulleet tutuiksi kesällä 2017 monien julkisuuden henkilöiden aurinkolasivalinnoista. Kulmista ylöspäin suuntautuvat kissansilmäpokat tuovat tuulahduksen uniikkia tyyliä aurinkolasivalikoimiin. Näillä laseilla varmasti erotut eduksesi! Toinen valloittava kehysmuoto on ovaali. Vahvat muoviset, ovaalinmuotoiset pokat, tummissa sävyissä, tuntuvat olevan se juttu juuri nyt. Näillä luot upean vanhaa Hollywood-glamouria hehkuvan tyylin, joka saa katseet kääntymään.5. Koristetta ja kimalletta

Stella McCartney Aurinkolasit | Sunglasses Shop
Jimmy Choo Aurinkolasit | Sunglasses Shop
 


Vahvasti erottuvat ja uskaliaat koristukset tuovat aurinkolaseihin leikkimielisyyttä ja kepeyttä. Koristeita nähdään niin linsseissä kuin kehyksissä, pieninä ja siroina sekä suurina ja näyttävinä. Myös kimalteet ja strassit koristavat lukuisia pokia, tuoden kivan määrän glamouria aurinkolasit 2017 -valikoimiin. Näyttävät ja huomiota herättävät koristeet vaativat käyttäjältään halua erottua joukosta ja tyyli sopiikin parhaiten mukavasti itsevarmuutta omaavalle tyyliniekalle.


Aurinkolasit 2017 ovat täynnä lukuisia vaihtoehtoja kesäisten päivien asukokonaisuuksiin. Poimi suosikkisi ja nauti loppukesästä tyylillä!

Sunglasses shop 6

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.