10 vaatetta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa 2/2

perusvaatteet vaatekaappiin

Osassa yksi tutustuimme viiteen ihanaan vaatteeseen, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa. Nämä tuotteet auttavat pukeutumaan tyylikkäästi tilanteessa kuin tilanteessa ja luovat näin pohjan toimivalle vaatekaapille. Lue osa yksi täällä!Tässä 5 vaatetta lisää, jotka tulevat varmasti olemaan vaatekaappisi avaintuotteita. Olipa oma tyylisi minkälainen tahansa, nämä vaatteet ovat klassikkoja, jotka sopivat lähes kenelle tahansa.

Klassinen pikkumusta

The little black dress, suomeksi tunnettu pikkumusta, on klassinen naisten luottovaate. Pikkumusta on nimensä mukaisesti musta, noin polvipituinen, mekko, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen voi pukea erittäin hienostuneeksi näyttävillä asusteilla ja korkokengillä, mutta toisaalta esimerkiksi värikkäisiin asusteisiin ja mataliin kenkiin yhdistettynä, pikkumusta sopii myös arkiseen rentoon menoon. Tämä uskomattoman monipuolinen vaate tulee olla hyvin istuva ja laadukas, eli panosta juuri sen oikean löytämiseen.

Laadukkaat farkut

farkut

Laadukkaat farkut ovat yksi toimivan vaatekaapin tärkeimmistä tuotteista, ne kestävät vuosiksi eteenpäin ja sopivat joka asuun trendeistä huolimatta. Istuvat farkut sopivat mahtavasti arkeen, mutta myös illanviettoon, joten muutamatkin hyvät ja laadukkaat farkut pitää löytyä jokaisen naisen vaatekaapista (lue lisää: Täydelliset farkut | 5 vinkkiä). Pue yksinkertaisen t-paidan ja bleiserin kanssa siistin ja tyylikkään asun luomiseksi tai yhdistä ihanan paksuun villapaitaan talven varalle (lue lisää: Miten valita laadukas villapaita).

Tyylikäs trenssi

AllSaints RILEY MAC Trenssi | Zalando
Hilfiger Denim Trenssi | Zalando
 


Trenssi on välikelien must-have takki. Kaunis, ajaton ja aina trendikäs, trenssin voi pukea lähes minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Valitse klassinen beige tai esimerkiksi kaunis tummansininen laadukas trenssi ja solmi vyö kauniisti eteen tai taakse, rennomman lookin luomiseksi. Tässä on tuote, josta todella on iloa useiksi vuosiksi.

Ihana neuletakki

villatakki

Ihana neuletakki on tärkeä tuote Suomen säissä. Tähän olisi voinut suositella myös neulepaitaa, mutta neuletakki valikoitui tärkeämmäksi, sillä se on hyvin monipuolinen. Neuletakkia voi käyttää lähes koko vuoden ympäri, kesällä takin roolissa viileisiin iltoihin ja talvella mukavasti lyhythihaisten päällä lämmikkeenä. Se on helppo pukea ja riisua lämpötilojen vaihdellessa. Valitse helppo ja klassinen väri, niin yhdistät neuletakin kauniisti moniin asuihin.

Yksinkertainen, mutta laadukas t-paita

t-paita

Yksinkertainen, mutta laadukas, mielellään musta tai valkoinen t-paita on ehdoton vaate jokaisen naisen vaatekaappiin. Printitön yksivärinen t-paita tulee apuun silloin, kun ei tiedä mitä laittaisi päälle. Farkut ja t-paita sopivat hienoon illanviettoonkin, kauniiseen bleiseriin yhdistettynä, ja toisaalta t-paidan voi pukea huoletta neuletakin ja väljien housujen kanssa arkisiin menoihin. T-paidan olisi hyvä olla hieman väljä, mutta vältä silti liiallista yöpaita lookia.


Näillä kymmenellä luottotuotteella pidät huolta tyylistäsi helposti ja vaivattomasti. Ne ovat helppoja yhdistää, auttavat vaikeina vaatepäivinä ja luovat vahvan pohjan toimivalle vaatekaapille. Jos et ole jo lukenut osaa yksi, lue se täällä!

Mitkä ovat sinun vaatekaappisi avaintuotteet?
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.